tisdag 23 maj 2017

Så här gör du

Billdals Djurklinik jobbar vi småskaligt, personligt i en trevlig klinikmiljö. Vi erbjuder hög kvalitet kompetens på djursjukvård konkurrenskraftiga priser. Veterinär Eva Holmér Leg. Hos oss kan du betala både kontant och med kort. Rabiesvaccination: 500kr.


Utfärdande av EU-pass: 500kr.

Välkommen till din veterinär på Mjönäs Djurklinik. Legitimerad veterinär , djurskötare, lab. Nedan följer ett antal priser för våra vanligaste tjänster. Ordinarie prislista hos Wetterdjurkliniken, din veterinär och smådjursklinik i . Tik under upp till kg . Läs mer om vad olika veterinärtjänster, undersökningar och ingrepp kostar. På denna sida kan du se några av våra vanligaste priser samt lite annat som rör den ekonomiska aspekten av besöket hos oss.


Jul Att ta ditt husdjur till veterinären kan bli en kostsam historia.

Sväljer många andra veterinärer leverantörernas priser ? Eftersom varje situation och patient är unik så diskuterar du det med din veterinär. Det kan vara svårt att ge ett exakt pris innan man vet vad eventuella provsvar . Priser på vanliga ingrepp och behandlingar för katt och hund. Nedan listas några vanliga åtgärder med pris inklusive moms. För att begränsa vår administration tillämpar vi betalning med kort eller kontanter.


Besiktning vuxet djur, 650:- Besiktning djur under månader gammal, 450:- Besiktning Valpkull 1a valpen inkl. Kom ihåg att vi har rabatt på friskvård till medlemmar i Djurens Rätt , studenter och pensionärer. Som friskvård räknas åtgärder som förebygger att . Vi är en veterinär som tar hand om alla smådjur och vi har självklart egen röntgen för snabb hantering. Om Du inte avbokar Ditt besök eller avbokar sent (mindre än en timme före besöket) kommer besöket att . Nedan finner du prisuppgifter gällande tills vidare.


Detta är tjänster med fasta priser. Observera att kostnad för ytterligare åtgärder kan tillkomma. Det kan ibland vara svårt att ge dig ett exakt pris på telefon.


Fråga alltid behandlande veterinär om priset när du är på plats. Tid måste avbokas senast timmar .

Priserna är cirkapriser och inkluderar moms. Katt ( Ingår kista i priset på 11€), 93€. Undersökning sjukt djur (grundavgift och undersökningsavgift) 5kr. Vid besöken hos oss gäller kontant betalning alternativt kortbetalning.


Vi tar de vanligaste betalkorten och även överföring via Swish. Vi har möjlighet att erbjuda. Videosamtal med veterinär eller specialist i din mobil, surfplatta eller dator.


Om ditt djur saknar försäkring gäller våra ordinarie priser. Dec Många berättar om hur priset på samma ingrepp stigit sedan den. Man håller sig inte till det avtalade priset och veterinären föreslår fler dyra . Jouravgift tillkommer utanför ordinarie öppettider och akutavgift kan tillkomma. Finns i tre olika storlekar, alla till samma pris 1kr ink. Kastration hankatt, inkl smärtlindring som ni får med hem att ge dagen efter kastrationen.


Hund: Vaccin mot kennelhosta, parvo, valpsjuka och hepatit i ett (DHPPi), 4kr. Häst och smådjursklinik med djurens hälsa i fokus! På borttagning av tandsten(PTR) sänker vi t. Det är viktigt att du och din veterinär har en dialog under besöket angående de kostnader . Jag jobbar för att skapa en kontakt som får både dig och ditt djur att känna er trygga och därför kan jag inte sätta några fasta priser på den vård som just ditt djur . Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till. Kastrering är en oåterkallelig operation, rådgör därför med veterinär innan beslut om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg