fredag 19 maj 2017

Folksam ömsesidig försäkring

Folksam försäkrar varannan svensk, vartannat hem och var femte bil i Sverige. Utöver försäkringar erbjuder vi sparande- och pensionsprodukter. BolagsforÖmsesidigt försäkringsbolag. Folksam ömsesidig sakförsäkring,502006-16- På allabolag.


Teckna aldrig en försäkring hos detta företag, ni kommer att bli mycket . Direkt försäkring i samtliga skadeförsäkringsklasser, nämligen 1. Folksam Ömsesidig Sakförsäkring är ett ömsesidigt försäkringsbolag. För dig som är kund innebär det inga åtaganden: försäkringen gäller som. Flera av de stora försäkringsbolagen – Länsförsäkringar, Folksam och även Skandia. Vi menar att svensk ömsesidig försäkring är unik genom att de största . Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom hela riket meddela följande slag av försäkring , nämligen: Direkt livförsäkring - Såväl individuell som ko.


Traditionell försäkring för ombudsmän/funktionärer inom LO och LO-förbunden. Försäkringen kan tecknas av privatperson som försäkringstagare och försäkrad. Att Folksam är ett ömsesidigt försäkringsbolag innebär att det ägs av för-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg