tisdag 12 maj 2015

Folktandvården tandvårdsförsäkring

Hos oss kan du teckna frisktandvår som en försäkring för friska och starka tänder. Läs mer om priser för frisktandvård här! En smart modell där tanken är att din friska mun ska fortsätta vara frisk eller att din tandhälsa ska förbättras . Priset baseras på din munhälsa. Folktandvården är den kompletta tandvården för dig. Vi ger dig regelbundna tandvårdskontroller, nödvändiga . Det är ett suveränt serviceavtal och en trygghet för dig och din mun.


Regional utveckling Politik Om oss. Det är inte så vanligt att privata tandläkare erbjuder abonnemangstandvård. Du får i klartext den tandvård du behöver till fast pris och slipper . Det innebär att du går på regelbundna kontroller och får den tandvård du behöver, när du behöver den. Information om priser och betalningssätt. Vi har tandläkare och tandvård för hela familjen.


Från vanlig tandvård till specialisttandvård. Regelbunden tandvård ger friska tänder som i sin tur ger fräscha kyssar. Fast pris för din tandvård ; Delbetala per månad; Du blir kallad regelbundet.


Du betalar då en fast avgift och får all tandvård du behöver för att hålla . Du kan teckna frisktandvårdsabonnemang från januari det år du fyller 22. Du förebygger problem och håller munnen frisk genom regelbundna kontroller, och slipper .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg