tisdag 11 oktober 2016

Solid bil försäkring

Det finns två typer av ersättning. Du måste logga in på Mina sidor för att kunna söka ersättning. Om du blivit arbetslös är det viktigt att du anmäler dig hos. Jag kan heller inte sova utan sömntablett och smärtstillande mediciner. Får jag bli sjukskriven av läkaren om jag är arbetslös ? Det innebär att man inte kommer att kunna få ut mer i sjukpenning än vad man har i a-kassa som frisk arbetslös.


Försörjningsstöd är sista utposten för ersättning. Förseningar på flera veckor drabbar arbetslösa som ansökt om Alfa- kassa , ersättningen som motsvarar gamla kas, kontant . A-kassan är inget bidrag utan ersättning som en får för att en ställer sin. Flera saker talar för att det ska finnas en ersättning för dem som blir arbetslösa.


De arbetslösa har under tiden de söker arbete en ersättning ( a-kassa ). Den som saknar a-kassa och inkomstförsäkring kan räkna med att ersättningen blir låg. De sju första dagarna är karensdagar utan ersättning. Här hittar du information om vad du ska göra första gången du blir arbetslös. En av förutsättningarna för att du ska få ersättning från oss är att du lämnar de . Man kan vara med i enbart en a-kassa utan att vara med i facket. Sammanlagt är 20personer under år utan a-kassa , trots att de står inskrivna.


Arbetslösa kan få vänta länge på a-kassans ersättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg