onsdag 26 oktober 2016

Afa försäkring kontakt

Frågor via telefon: Måndagar - fredagar 08. Ingen ska gå miste om ersättning från våra försäkringar. Enligt lag får vi inte besvara enskilda ärenden i sociala medier, men kontakta oss gärna via telefon. Vi försäkrar anställda inom den.


Försäkringarna ger trygghet vid sjukdom, . AFA försäkring kommer du att ha både interna och externa kontakter.

Tänk också på att din medlemsavgift i Kommunal kan förändras om du är sjukskriven . Avdelningar som vill ta del av sammanställningen kan i god tid kontakta personalfunktionen vid OD. Den arbetstagare som råkar ut för en. Avtalsförsäkringar är försäkringar som du får genom din anställning, om det finns ett kollektivavtal på din. Arbetet innebär kontakt med flertalet specialister inom kapitalförvaltningen varpå. Avgångsbidrag (AGB) är en försäkring som kan lämna ersättning om du blir uppsagd.


Kontakt (Fler kontaktuppgifter). Allt arbete sker på svenska och mycket kontakter med leverantörer sker på engelska vilket gör. För mer information kontakta.

Slumpen, rätt kontakter och mycket slit gjorde att de fick de miljoner de har rätt. En av DA:s läsare kollade in vår granskning av Afa försäkring i . Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin . Var inte rädd för att ringa någon av oss som håller på med försäkringar på. Kontrollera om du har efterskydd genom att ta kontakt med din region.


Utöver interna kontakter kommer du även ha kontakt med olika . Här får du koll på hur mycket pengar du kan få om du blir sjuk eller råkar ut för ett olycksfall. Ny AFA - försäkring om föräldrapenningtillägg. Bestämmelserna om föräldralön i kollektivavtalen för arbetare ersätts med . Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Karins kontakter och hitta jobb på liknande företag. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar drygt. Den fysiska arbetsmiljön på kontoret - vi reder ut förutsättningar för att hålla hela arbetslivet.


Det är viktigt att ha en ekonomisk trygghet i botten om oturen skulle vara framme. Kollektivavtalets försäkringar. I ditt kollektivavtal ingår ett. Mer information om försäkringarna finner du på afa.


Vad gäller om jag redan har AFA - försäkringar ? Grupplivförsäkring i KPA för. Den försäkring som kan ge ersättning enligt Socialförsäkringsbalken omfattar alla.

Enligt svensk lag har du rätt till ersättning från flera försäkringar. Vi rekommenderar dig som har varit sjukskriven att ha kontakt med följande:. Vår tjänstegrupplivförsäkring ingår i kollektivavtalet, med en låg premie ger den efterskydd ända upp till års ålder.


Läs mer om försäkringen hos oss. Vill du komma i kontakt med MIRA? Status, varumärken, adress mm för AFA. Det finns flera olika avtal om tjänstepension.


Vilket man tillhör beror på vilket område man jobbar inom och vilken arbetsgivare man har. Om du bli sjuk – en guide. Blir du sjuk och av den anledningen inte kan göra ditt jobb drar antagligen din arbetsgivare lön för frånvarotiden. WorldSkills Sweden kansli. Förmåner och utvecklingsmöjligheter.


Ett skydd för dina utländska gäster. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jelena Kitanovic, . Almega Utbildningsföretagen. Stefan Hedengren på mail . Du kan kontakta ditt lokala skyddsombud för råd och stöd. AFA men jag hoppas att jag inte skadar mig igen så att jag behöver kontakta dom.


Fallolyckor är Sveriges vanligaste arbetsolycka, enligt Afa försäkringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg