torsdag 27 oktober 2016

Swedbank generation saf lo

För anställda hos arbetsgivare med kollektivavtal inom SAF-LO erbjuder vi fondförsäkring. Sidan innehåller än så länge enbart information om historisk avkastning. Du får också information om portföljens avkastning hittills i . Generation ITP och Generation SAF - LO utmärker sig genom att ha lyckats ge en. Det är en fondpaket som automatiskt anpassar innehållet till din ålder . Vi jämför tjänstepensioner i SAF - LO och tjänar inget på ditt val.


Konsumentverket, Finansinspektionen och branschen står bakom oss. Ta grepp om din tjänstepension och få möjlighet till bra avkastning! Generationsfonder är en speciell typ av blandfonder där fördelningen mellan aktier och räntebärande värdepapper förändras över tiden.


Det finns två saker för dig att ta ställning till i Avtalspension SAF - LO : hur dina pengar ska. Entréfonden Generation SAF - LO är speciellt framtagen för. Under april-juni skickar Fora ut pensionsbesked till alla som omfattas av Avtalspension SAF - LO , totalt miljoner personer. Inom ITP är du dock tvungen att placera hälften av ditt kapital i en traditionell livförsäkring.


Inom SAF - LO kan du, om du skulle vilja, placera hela . Förvaltningsavgift - per år i Generation SAF - LO. Den är speciellt framtagen för . Det här är av stor vikt, inte minst då Avtalspension SAF-LO utgör en stor del av den totala. Om det är Handels så är det väl SAF - LO du har? Banktjänstemän omfattas av avtalspension BTP.


Många privatanställda tjänstemän omfattas av avtalspension ITP. Swedbank erbjuder fonder i fondutbudet. Detta gäller alla som omfattas av SAF - LO avtalet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg