fredag 25 september 2015

Hemförsäkring företag

Hemförsäkring företag

Något som är viktigt att veta för dig som är egenföretagare är att din hemförsäkring inte täcker det som hör till ditt företag. Många som jobbar som konsulter eller . Folksams företagsförsäkring är en flexibel försäkring , som kan anpassas till ditt företag allt eftersom. Mer om vad som ingår i försäkringen på Folksam. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat.


Vi kan bank och försäkring. Tänk på att din hemförsäkring inte täcker din näringsverksamhet. Välkommen till Insplanets kunskapsportal för företag och försäkring. Företagsförsäkring - Välj rätt typ av försäkring till ditt företag.


Försäkringsskydd till företaget - några tips. Genom en försäkring får du ett ekonomiskt skydd för . Vad sägs om en ovanligt förmånlig försäkring för till exempel barnen, husbilen, båten. Varje företag har sina unika behov.


En anpassad försäkring bygger bland annat på företagets storlek och på typen av verksamhet. Om en skada inträffar är det . Här får du alla råd och all information du behöver för att kunna välja rätt försäkring till dig och ditt företag. Vi erbjuder försäkringar för små och stora företag , för lantbruk och gård.


Men du är självklart välkommen att höra av dig angående din befintliga försäkring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg