onsdag 16 september 2015

Försäkring dolda fel

Det går även att teckna den direkt hos Hemverket, Gar-Bo Försäkringar AB eller hos. Försäkringsskyddet är i huvudsak begränsat till dolda fel som rör själva . Skydd mot köparens krav ‎ Motsvarar försäkringen. Så funkar dolda fel-försäkring - Viivilla. Ska du köpa eller sälja hus?


Försäkring dolda fel

Vi frågade experten varför dolda fel - försäkring kan vara bra för såväl köpare som säljare. Dolda fel - försäkring från Gar-Bo skapar en trygghet för både köpare och säljare. Ingen självrisk – betala när huset är sålt. Läs mer och beställ online!


Som säljare är du ansvarig för dolda fel i tio år. Försäkra dig mot dolda fel hela din ansvarstid med vår säljaransvarsförsäkring Säljaransvar Plus. Vi ersätter även köparen för vad du som säljare är skyldig att betala till köparen på grund av dolda fel som omfattas av försäkringen. Om köpet hävs, ersätter vi . När du säljer en fastighet är du enligt lag ansvarig för dolda fel i tio år efter att den nya ägaren har fått tillträde. Vilken försäkring passar dig?


Försäkring dolda fel

Försäkringen gäller för det ansvar som säljaren har för dolda fel i bostadsbyggnad. Tyvärr går det inte att garantera att du slipper dolda fel , men oavsett om du är säljare eller köpare kan du åtminstone gardera dig med en dolda fel - försäkring. Läs om dolda - fel - försäkring du som säljer och undvik fällan om ersättningskrav.


Visste du att säljaren är informationsansvarig tio år efter husköpet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg