fredag 17 juli 2015

Skpf försäkringar

Skpf försäkringar

Följande försäkringar kan du köpa till ett förmånligt pris genom ditt förbund. Försäkring som har utformats i samarbete med ditt förbund. Sjuk- och efterlevandeförsäkring. Kontakta Folksam om du vill ha de fullständiga villkoren.


Vi har öppet måndag-fredag 7. Du tecknat som medlem i Kommunal. Nedan följer en översikt över aktuella försäkringar. När nytecknad och ändrad försäkring börjar gälla. Om oriktiga uppgifter lämnas till Folksam.


När du blir pensionär kan du bli medlem i Svenska KommunalPensionärernas Förbun SKPF. Då kan du bland annat behålla medlemsförsäkringarna i . Många medlemmar har tagit en försäkring medan de var. Dö före nyår nästa år om du vill att din Folksam- försäkring ska ersätta. Tänk på dina försäkringar så de är aktuella,.


Vår egen sångkör underhöll med vackra sånger. Sygrupperna hade tillverkat . Lindholm, Folksam, som informerade om de försäkringar som erbjuds SKPF. Skräddarsydda försäkringar för PRO:s medlemmar. Välkommen till PRO Sollefteå Samorganisations hemsida. Timmerflottar- monumentet i . Du får förmånliga medlemsförsäkringar via vår samarbetspartner Folksam och mängder av rabatter på allt från resor och hälsoprodukter till hemelektronik.


Folksam Genom ditt medlemskap får du teckna trygga försäkringar till bra priser hos . Skpf Avdelning 2är en ideell förening. Res, lev och arbeta utomlands! Folksam informerade om våra försäkringar som fick en blomma som tack. Det gjorde 6kronor på mina försäkringar på ett år.


Skpf försäkringar

Bengt Larsson, Folksam, informerade om försäkringar. Ingrid Flood avtackades och ny i . Det är många som kräver det och då är risken att de också flyttar andra försäkringar från Folksam, säger Sam Sandberg, ordförande i SKPF. Broschyrer om försäkringar från Folksam och en dansfolder fanns att ta med hem. Denna rollup visar vilka försäkringar. Dels finns flera förmånliga avtal på olika försäkringar , vilket vi tar upp nedan.


Christer Eriksson tog upp om försäkringar , oranga kuveret, . SKPF har fungerat ganska bra. Många vill därutöver nyttja de många förmåner som ingår i förmånskortet Smart Senior, som. På sidan i tidningen Här och nu står en del.


De som är år är från och . Autogiro passar bra för återkommande räkningar som till exempel hyran och försäkringar. Våra prioriterade frågor är: Äldres ekonomi, . Betala dina räkningar enkelt! SPF seniorerna, Ingvar Johansson SKPF, Kjell-Göran Hansson. Gruppförsäkringar, liksom nästa alla försäkringar , är ettårsavtal. Jan Film i Strömsbruk biosalong (platser) kl 13.


Filmen är Vårt älskade Sundborn med Karin och Carl Larsson. Medlemsbarn är en försäkring framtagen av Folksam i samarbete med LO. Ditt svar skall vara Folksam . Fråga om kommunen har försäkring för att ersätta personer när.


Vi erbjuder försäkringar och pensionssparande. Utöver försäkring vid allvarlig sjukdom ingår även en olycksfallsförsäkring i ditt medlemskap. Den innebär att du är försäkrad under arbetstid samt under din färd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg