fredag 3 april 2015

Försäkring afa

Försäkring afa

Klicka på Logga in högst upp på sidan. Här hittar du information om de kollektivavtalade försäkringarna, vad de innehåller och vem som kan omfattas. Förhoppningen är att ge dig en inblick i . Försäkringarna ger trygghet vid sjukdom, . Join LinkedIn today for free. Arbetsskada, tillbud och AFA - försäkring.


Studerande och Personal vid Odontologiska fakulteten, Malmö högskola. Tänk också på att din medlemsavgift i Kommunal kan förändras om du är sjukskriven . Våra försäkringar ger ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetssk. AFA -pengar till kvinnors arbetsmiljö. Vi försäkrar anställda inom den privata sektorn och kommuner, landsting och . Privata försäkringar eller försäkringar din arbetsgivare har tecknat kan ge dig rätt till ytterligare . The company also pays benefits to employees, who lose jobs due to work shortages, illness, work . Se försäkringen som gäller för dig.


Om din bil går sönder eller om du får en vattenläcka vet du antagligen vart du ska ringa. Alla som jobbar hos en arbetsgivare som har kollektivavtal har minst en afa - försäkring. Arbetsgivare som inte har kollektivavtal . Lärare, förskollärare och fritidspedagoger hör till de yrken som ofta drabbas av hot och våld i arbetet. De bästa lediga jobben i Trovit.


Glöm inte bort extrapengarna! Avtalsförsäkringar har du genom din arbetsgivare och är kopplade till din anställning. Moberg är år och är idag vd för Collectum AB.


Afa får priset bland annat för att de försäkrade blir . I dagsläget så är ca miljoner svenskar täckta av någon AFA försäkring , men många missar att få ersättning för sin arbetsskada. En viktig del av AFA :s verksamhet är att minska arbetsskador och långvarig sjukfrånvaro. AMF försäkring har bytt namn till AFA.


Försäkring afa

AFA (AMF) AFA kommer, precis som AMF gjorde tidigare, att administrera våra avtalsförsäkringar framöver. Genom kollektivavtalen försäkrar de anställda inom den privata sektorn och kommuner, . Allt fler unga skadar sig på jobbet, det visar en rapport av försäkringsorganisationen AFA. Information om förändrat sätt att göra anmälan till AFA - försäkring.


Företaget försäkrar hela procent av alla anställda i Sverige, eller drygt fyra miljoner människor, och ägs . Programmet heter ONE Trainee Program och syftar till att attrahera. Dagens Arbetes ledarskribent Helle Klein är kritisk till att arbetsgivare och fack genom sitt försäkringsbolag Afa har svikit de arbetssjuka. Det är hög tid för fack . Denna sida visar information om Afa försäkring. Voister är en nyhetssajt med tips, trender och branschens samlade erfarenheter inom it. Find related and similar companies as well . Bagare, sotare, busschaufförer, sjuksköterskor, maskinskötare, cirkusprinsessor, entreprenörer, städare, . Vanliga ämnen är arbetsrätt, dataskyd anställningsskydd m. Sören Öman är ordförande i Arbetsdomstolen , . AFA Föräskring är sedan december nya medlemmar i Svensk Föräskring.


Ett redaktionellt urval av dagens Life Science-nyheterDe senaste artiklarna från BioStock Intervju: Saniona om utköpet från NeuroSearch Zenicors . Skötare extra utsatta för hot och våld. För anmälan av arbetsskada, klicka på fliken Anmäl . Anytime, anywhere, across your devices. Syftet är att ge personer som är i början av sina . Nya rapport om ungas arbetsskador. Ny rapport om arbetsolyckor.


Då missar du inte heller premien till din kommande pension när du är föräldraledig. Tjänstegrupplivförsäkring (TGL). I ditt kollektivavtal ingår ett försäkringspaket som består av sex AFA - försäkringar.


Försäkring afa

Själva försäkringsavtalet tecknas genom Fora. Antalet anmälningar av arbetsolyckor . En gemensam beteckning för de tre försäkringsbolagen. Vilket man tillhör beror på vilket område man jobbar inom och vilken arbetsgivare man har.


Ny AFA - försäkring om föräldrapenningtillägg. Bestämmelserna om föräldralön i kollektivavtalet för arbetare med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg