tisdag 31 mars 2015

Fråga veterinären hund

Få hjälp med allt från beteendeproblem till . Har du en allmän fråga kring djurhälsa eller skötsel? Våra veterinärer svarar på dina frågor om sällskapsdjur. För att ställa en skriftlig fråga behöver du skapa ett gratis konto och lägga in uppgifter om ditt djur.


Vänligen ställ din fråga Direkt till. Kontakta veterinären som kastrerat er hund – lycka till.

Icakurirens veterinär Lina Gruvstad hos First Vet svarar på dina frågor om husdjur. Regina Lindberg veterinär från Reginas djurklinik kommer att hålla en workshop om alleriger och vanliga parasiter hos hund och katt samt hur man behandlar . Du får kostnadsfri rådgivning av en veterinär. Vi bryr oss om djur och hjälper dig om något skulle hända din älskade hund , katt eller häst. Svedeas samarbete med FirstVet är bra för både din hund och din plånbok.


I det läget är det mycket värt att kunna fråga veterinären och få ett yrkesmässigt . Anna förlorade sin bästa vän, hunden Mimmi när en veterinär i Stockholm fattade beslutet att avliva henne utan Annas godkännande. Om inte situationen är akut kan det vara bra att rådgöra med en veterinär per telefon. När du är hos veterinären har du som djurägare rätt att fråga om vilka .

Genom en webbaserad enkät ställdes frågor med öppna svar till svenska hund - och kattägare, samt till människor som inte. Min 15-åriga katt Svante har de. Ja, din veterinär kan testa din hund för foderallergi med hjälp av ett blodprov. Hur ofta ska man avmaska hunden ? Hur mycket näringslära får veterinärerna läsa om på sin utbildning?


Behöver våra hundar kosttillskott? Har du som hunduppfödare någon fråga du skulle vilja ha svar på från. Anna Pamuk, veterinär och verksam vid Fjällveterinären i Strömsun svarar på dina frågor.


Björn skjuten när Anna-Lena skulle träna hund. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att besvara medicinska frågor som mailas till oss, för dessa hänvisar vi till vår telefonrådgivning. Här får ditt djur vård med största omtanke. Ett videomöte med en veterinär fungerar som ett vanligt veterinärbesök, med den skillnaden att mötet sker genom.


Vi bjuder dig som har din hund eller katt försäkrad hos oss på ett videomöte med FirstVet per år. Frågor och svar om FirstVet . HAr en hund som är jätte rädd för fyrverkerier. Jag har hört att man inte ska klappa hunden när den är rädd för att då kan . När du köper en hund - eller kattförsäkring genom ICA Försäkring ingår.


Du skapar ett konto på FirstVet. Om du är osäker på vilken metod som passar din hund kan du fråga din veterinär.

Du kan se läsa mer i vår folder Alla hundar ska märkas och registreras. Nu har du som Allas-läsare chansen att ställa dina husdjursfrågor till våra veterinärer. Har din katt fått ont i tassen eller har din hund börjat klia . Elin är hund - och kattveterinär och speciellt intresserad av intern-medicin och ögonsjukdomar. Distriktsveterinärerna, veterinär , veterinärer.


Besök veterinären i mobilen. Om hunden drabbats kan konstateras genom ett skrapprov eller ett blodprov. Skrapprovet undersöks i . En veterinär i länet får en erinran efter en felaktig behandling av en sjuk hund. Veterinären ställer frågor och tar prover.


Bilden är en arkivbild från en annan veterinärmottagning och har . Hitta din veterinär , djursjukhus eller djurklinik i Sverige. Vi erbjuder högkvalitativ djursjukvård för hund och katt, dygnet runt, året om. Att få din hund helt rumsren tar vanligtvis mellan och 8. Dagboken kan hjälpa veterinären att avgöra om hundens anfall beror på.


Om hunden inte ramlar omkull och rör sig under anfallet ska du fråga veterinären. Fråga våra experter om ditt husdjur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg