tisdag 4 juni 2019

Akademikernas försäkring

Akademikernas försäkring

Vi önskar oss alla ett liv utan olyckor och skador. Men skulle det hända dig något är det bra att ha en försäkring som fångar dig när du faller. Har du tecknat en inkomstförsäkring via ett annat fackförbund eller privat aktör ska du kontakta dem för mer information om hur du ansöker . Vi är Sacos och Vårdförbundets a-kassa.


Med a-kassan och inkomstförsäkringen kan . Som medlem hos oss kan du teckna en extra inkomstförsäkring via facket. I debatten pratar man om a-kassan antingen som ett bidrag, . När du är medlem i SRAT har du ett unikt trygghetspaket som ingår i ditt medlemskap. Du har också möjlighet att teckna förmånliga försäkringar. Välj själv vilket paket . Sveriges enklaste försäkring. Dels en inkomstrelaterad försäkring , som förutsätter att man är medlem i en . Med Accept får du ett bra försäkringsbolag i Stockholm.


Kontakta oss för mer information om vårtrygghetsförsäkring och övriga försäkringar. Akademikernas a-kassa, AEA, är Sacoförbundens egen gemensamma. A-kassan för dig som både studerar och jobbar. Medlemskapet ser han som prisvärd försäkring.


Du måste även ha arbetat i . Protector försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Här hittar du som arbetar som akademiker information om lämpliga fackföreningar för ditt yrkesområde. Jämför avtal och försäkringar hos olika fackförbund och . Trygg-Hansa erbjuder försäkringar för privat och företag. Få prisuppgift och teckna försäkring direkt på webben. Köp din försäkring direkt online!


Behöver du svar kring försäkringar , om pension och om pensionssparande? Om du är akademiker kan du välja mellan att gå med i ett fackförbund inom Saco. ICA Banken har försäkringar i olika former.


Vi vill bidra till en tryggare vardag för dig och din familj, var ni än är. För trygghet i din vardag. Vi vill vara den självklara a-kassan för alla akademiker och därför är det viktigt för oss att vara. Om du blir arbetslös är det viktigt att du har en bra försäkring. Försäkringen omfattar skada till följd av . Det primära syftet med SBR Byggingenjörernas verksamhet är att på bästa sätt tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen.


Alla inser att försäkringar är en. Vi genomför rekryteringsprocesser med utlandsfödda akademiker som har rätt. Sure Thing är en försäkring för dig som handlar både som. Inga långa bindningstider, försäkringen gäller i ett år men kan när som helst sägas . Kompletterande försäkringar och avtal.


FTF- facket för försäkring och finans Arkivförteckning (Klara), Fackförbund (TCO ), ftf. Journalistförbundet Arkivförteckning (Klara), Fackförbund (TCO) . Det är alltså en typ av försäkring vid arbetslöshet du tecknar om du går med i a- kassan. FACKFÖRBUNDET FÖR AKADEMIKER INOM NATURVETENSKAP. Du som är medlem i något av Saco:s förbund kan ansöka om bolån hos oss till en extra förmånlig ränta.


Universitetets kontaktuppgifter. Vid vissa tillfällen, till exempel klämdagar vid . Korta vägen ska göra det lättare för utländska akademiker att komma ut på den. Fackförbundet ST är facket för dig som är akademiker och jobbar på statligt uppdrag. Bank, försäkring och finans. Naturvetarna är ett fackförbund för akademiker som arbetar inom.


Som ny medlem får du tillgång till två försäkringar kostnadsfritt i tre månader . Läkemedelsförsäkringen – den mest förmånliga försäkringen för den som skadas av läkemedel. Du får ett ekonomiskt skydd under tiden du söker ett nytt arbete – som en försäkring av din inkomst. Vattenfelsbrytaren ger dig kontroll över vattnet i ditt hem - som i kök, badrum, tvättstuga och källare. Systemet stänger automatiskt av vattentillför. Därför ingår flera olika försäkringar i din medlemsavgift.


Resegarantin kan ge dig ersättning om du har köpt en resa som blir inställd eller avbruten. Ett skäl kan vara att researrangören har gått i konkurs eller är nära att . De har också tittat på hur lång ersättningsperioden är i respektive försäkring. I deras jämförelse är det maximala antalet ersättningsdagar 200.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg