fredag 14 juni 2019

Försäkring till företag

Vi skräddarsyr försäkring för företag efter just dina behov. Men en anpassad företagsförsäkring ger vi dig den bästa försäkringen för din verksamhet. Folksams företagsförsäkring är en flexibel försäkring , som kan anpassas till ditt företag allt eftersom.


Mer om vad som ingår i försäkringen på Folksam. Helhetslösningar för ditt företag. Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar , . Hos oss får du smidig hjälp med bank- och försäkrings-tjänster för ditt företag. Länsförsäkringar finns nära dig för att förenkla ditt företagande.


Vi har företagsförsäkringar för alla typer av verksamheter. Skräddarsy en försäkring för just ditt företag och teckna direkt online. Vår företagsförsäkring ger ett bra skydd för dig och ditt företag. Trygga Firman – 0-mkr. Den kan anpassas efter just din bransch och verksamhet.


Teckna din försäkring redan idag! Företagsförsäkring - Välj rätt typ av försäkring till ditt företag. Försäkringsskydd till företaget - några tips. Genom en försäkring får du ett ekonomiskt skydd för . När du startar företag är det viktigt att se över vilka försäkringar du behöver för dig själv, ditt företag och eventuella anställda. Omsättningen kan även ligga till grund för den ersättning ditt företag har rätt till vid eventuell skada för vissa moment i försäkringen.


Det är därför vanligt att vissa. Tjänstegruppliv- och olycksfallsförsäkring ger ekonomisk trygghet om det oväntade skulle inträffa. Med en vårdförsäkring får du och dina . Du får snabb hjälp och effektiv skadereglering om du råkar ut för en skada, så att du kan komma på fötter så fort som möjligt.


På villkorssidan kan du läsa vad . Svedea erbjuder verksamhetsanpassad försäkring för små företag i utvalda branscher. Vi försäkrar IT-konsulter, organisationskonsulter, butiker och målare. Läs mer om vårt omfattande utbud av försäkringar. Välj lämpliga försäkringar för ditt företag för att trygga kontinuiteten för de anställda samt för egendom och . Pension och försäkring för företag. Oftast är det först när det oförutsedda händer som det blir uppenbart om du och dina anställda har rätt försäkringar eller inte.


Vi är experter på företagets försäkringar. Koncentrera på det väsentliga med rätt försäkringsskydd för ditt företag. Ge oss några uppgifter om ditt företag. Vi erbjuder försäkringar för små och stora företag , för lantbruk och gård. Idag finns Gjensidige i sex länder och är . Utan försäkring saknar du skydd mot exempelvis skador, olyckor,.


Så det gäller att se över ditt försäkringsskydd när du startar företag. Mercedes-Benz försäkring är framtagen för att företagsbilen aldrig ska bli stående längre tid än absolut nödvändigt. Varje företag har sina unika behov.


En anpassad försäkring bygger bland annat på företagets storlek och på typen av verksamhet. Om en skada inträffar är det . Därtill kan försäkringen kompletteras med olika merskydd för företagets. Om du har ett stort eller litet företag spelar ingen roll, hos oss är alla företag lika viktiga . Allt fler företag väljer oss, och det är vi glada för.


Vår försäkring är framtagen för att bilen aldrig ska bli stående längre tid än absolut nödvändigt. En enkel och omfattande försäkring för ert gods under transport, ert transportansvar eller era fartyg. AIG kan erbjuda både enmansföretag och större multinationella företag en rad av företagsförsäkringar. Läs om våra försäkringar på vår hemsida!


Vi är specialister på bilförsäkringar för tjänstebilar och andra företagsbilar. Ni får unika, enkla och ekonomiskt smarta lösningar för bilparker med blandade . Vi hjälper dig gärna att besvara dina frågor om försäkring. Kontakta Företagsservice . Här får du alla råd och all information du behöver för att kunna välja rätt försäkring till dig och ditt företag.


Vi vill gärna hjälpa dig att besvara dina frågor om din försäkring. Du kan själv söka efter svaret bland Vanliga frågor eller kontakta oss via telefon eller mejl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg