måndag 28 januari 2019

Försäkring stenskott

Alla kan råka få stenskott. Men du kan minska risken att det händer dig. Här får du tips hur du undviker att drabbas och råd för att laga stenskottet.


Varför ska jag laga ett stenskott när jag kan byta rutan istället? Hur mycket kostar det att laga ett stenskott när man har försäkring ? Olika nivåer av bilförsäkringen innebär olika kostnader för att laga stenskott.

Laga det direkt så att sprickan inte växer. Självrisken är 1kr för din bil när du åker till en Renualtverkstad. Om din bil är hel- eller halvförsäkrad hos oss täcker din försäkring glasskador, d. Stenskott i vindrutan kan vara början till en rejäl spricka. Genom att laga stenskottet så snabbt som möjligt kan du slippa byta hela framrutan. Att reparera ett stenskott i vindrutan handlar främst om en säkerhetsåtgärd.


Har du fått ett stenskott , en spricka eller annan skada på bilens glasruta kan du få ersättning för reparation eller ny ruta, om du har minst halvförsäkring på bilen. Inte nog med att ett stenskott är en skönhetsfläck på din bil, ett stenskott kan vara direkt trafikfarligt särskilt om den hamnar framför förarsätet i zon A. Så undviker du stenskott !

Men ett stenskott behöver inte betyda stora utgifter. Grus och småsten som far likt projektiler och sätter stenskott i vindrutan är ett gissel. Viktigt att tänka på är att det bara finns fördelar med att laga ett stenskott så . För att förhindra stora sprickor i rutan bör . Om du fått stenskott , sprickor eller skador på bilrutorna får du ersättning för laga det om bilen är minst halvförsäkrad. Du kan reparera rutan och då är självrisken 2kronor. Om det inte är möjligt att reparera rutan måste den bytas och då betalar du den . Genom ny teknik kan rutan lagas så pass bra att du inte . Boka tid för att laga stenskott utan kostnad (personbil eller lätt lastbil).


Beställa stenskottsplåster . Om du har råkat ut för ett stenskott på ditt fordon och har en halv- eller helförsäkring tecknad hos oss ber vi dig ta hand om skadan direkt. Ha alltid ett stenskottsplåster i bilen i fall du får ett stenskott på vindrutan. Här hittar du alla självrisker för de olika delarna i Subaru Försäkring. Det är lätt att råka ut för stenskott när det är grusigt på vägarna.


Om du lagar innan det blir en spricka behöver det inte bli dyrt. Glasskada: Om du råkat ut för stenskott i vindrutan. Plåt- eller lackskada: Om du råkat ut för trafikolycka eller annan yttre olyckshändelse, skadegörelse eller . Hej, lämnade in min seat ibiza -för att laga stenskott i framrutan.


Våra verkstäder är experter på bilglas och rutor.

Kom till oss för all slags bilglasbehandling. Fick du ett stenskott eller spricka i vindrutan? Lättast anmäler du skadan elektroniskt på vår webbsida. Med försäkring i Volvia kostar det 100:- Byte av vindruta . Laga stenskott eller byta vindruta. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och är auktoriserade av våra biltillverkare att utföra . Du binder dig inte för en bestämd tid och du kan säga upp din försäkring när du vill.


Personbil och lätt Lastbil. Vi kan få många typer av stenskott så att bli så gott som osynliga. Ersätter självrisken vid stenskott och mycket mer.


Toyota Bilförsäkring eller om du har en försäkring i ett annat bolag. En spricka börjar ofta som ett litet stenskott. Dessa går att laga, till en mycket låg kostnad. Gör du ett smart val av försäkring går det att spara . Det lönar sig att låta laga stenskott i vindrutan med detsamma.


Du kan kolla omfattningen på din försäkring i ditt försäkringsbrev genom att logga in på Mitt . Hur gör du vid skada på bilen? Om du råkat få en skada på din BMW anmäler du skadan till oss och vi sköter resten av processen. Läs hur du gör vid skada.


Oavsett vilken typ av stenskott det rör sig om så kan glasskadan bara repareras om rutan har träffats till ett visst djup och inte har . Information till dig som har en Opel Försäkring och råkat ut för en skada med eller. Om du får stenskott eller en spricka i bilens vind-, sido- eller bakruta kan vi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg