fredag 19 januari 2018

Instrumentförsäkring

Som medlem i Svenska Musikerförbundet kan du till en förmånlig kostnad försäkra ditt instrument hos . Som medlem i Musikerförbundet kan du skaffa en förmånlig instrumentförsäkring som gäller i hela världen. Ska du teckna instrumentförsäkring ? Vi erbjuder instrumentförsäkringar för ett bra pris som kan tecknas här på nätet. Välkommen för mer information!


Spelar det någon roll att skaffa försäkring till ditt instrument eller inte? Ja, instrumenten lever ett ganska osäkert liv i trånga replokaler, konsertlokaler och under . Här kan du läsa mer om instrumentförsäkringen och ladda ner en ansökningsblankett, som du fyller i och skickar till Sven Roos. Lär mer om försäkringen här. Den instrumentförsäkring som Brookfield erbjuder är unik. Har du musikinstrument med tillbehör kan du försäkra dessa i musikinstrumentförsäkringen.


Genom samarbete med Sveriges Orkesterförbund (SOF) kan vi på Uffes Blås erbjuda dig Sveriges billigaste instrumentförsäkring. Som medlem i Skånes Spelmansförbund har du möjlighet att teckna en mycket förmånlig instrumentförsäkring. Värmlands Spelmansförbund erbjuder sina medlemmar en förmånlig instrumentförsäkring.


Instrumentförsäkring hos Windcorp. Försäkra ditt blåsinstrument hos oss. Låga självrisker och förmånliga villkor. Den gäller i hela världen och kan tecknas av alla. Som medlem i Norrbottens spelmansförbun som är anslutet till Sveriges Spelmäns Riksförbund (SSR), kan du teckna en försäkring till en förmånlig premie för . Som medlem i Bohusläns Spelmansförbund kan du teckna en försäkring till en förmånlig premie för ditt instrument.


Ett samarbete mellan: Som medlem i ett spelmansförbund som är anslutet till Sveriges Spelmäns Riksförbund (SSR) kan du teckna en . Folksam utan man måste vara med i SMF, Svenska Musikerförbundet, för att kunna skaffa en instrumentförsäkring. LFM har en fördelaktig försäkring för alla medlemmars instrument genom ett avtal mellan Sveriges Spelmäns Riksförbund SSR och . Som medlem i Stockholms spelmansgille har du möjlighet att teckna en förmånlig försäkring för ditt instrument. Avtalet har tecknats mellan Sveriges Spelmäns . Spela säkert med instrumentförsäkring. Gefvert erbjuder alltid en kostnadsfri rådgivning kring.


Instrumentförsäkring

Allmänna försäkringsvillkor. Läs särskilt de begränsande villkorspunkterna i kursiv . Utgifter: Premier Folksam. På Symfs webbplats hittar du mer information om dessa förmåner. Upphandling av instrumentförsäkring för Göteborgs Symfoniker AB och Malmö Live AB. Part of the Mercell Group, one of . Om du har ett fint stråkinstrument är det alltid en bra idé att ha det försäkrat.


Se då till att du får en riktig musikinstrumentförsäkring där även . Jag spelar mycket ute och hajkar runt på vägarna med instrument och PA prylar. Nu när jag har en Loef på väg till mig funderar jag allvarligt på . Vilket försäkringsbelopp ska anges? Det är viktigt att du anger rätt försäk- ringsbelopp vid tecknande av försäkring så att instrumentet är rätt försäkrat. För att kunna erbjuda en högkvalitativ instrumentförsäkring till våra kunder, samarbetar Westerlunds Violinverkstad AB sedan många år . Frilansmusiker medges avdrag för instrumentförsäkring. Skatteverket beslutade att inte medge en frilansmusiker avdrag för en instrumentförsäkring.


Säkert en tråd som förekommit förut men iallafall. Försöker hitta en bra försäkring för mina instrument. När du handlar hos 4Sound får du månader kostnadsfri försäkring.


Fråga oss så berättar vi mer om Sveriges bästa försäkring för musikinstrument. Som medlem i ÖSF får du tillgång till en instrumentförsäkring genom Sveriges Spelmäns Riksförbund och Folksam. Vill du teckna försäkring fyller du i . Som medlem i Västergötlands Spelmansförbund kan Du försäkra ditt instrument till ett förmånligt pris. Genom förbundet kan du teckna en fördelaktig instrumentförsäkring. Här hittar du information om alla våra försäkringar som täcker dina behov.


Vi finns nära dig och hjälper dig att se över vilka försäkringar du behöver. Vi rekomenderar även Folksam som erbjuder fördelaktiga instrumentförsäkringar till medlemmar i bla Sveriges Spelmäns Riksförbund och Teaterförbundet. Som medlem hos Sveriges Yrkesmusikerförbund kan du försäkra ditt instrument genom . Feb KammarrättsdoMannen har i sitt arbete som frilansmusiker rätt till avdrag för en instrumentförsäkring.


Rättsområde: Inkomstskatt . FÖRSÄKRING Är du yrkesverksam musiker behöver du en försäkring för ditt instrument om det skulle skadas eller bli stulet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg