fredag 21 juli 2017

Mc assistans

Det krävs att vården utförs av legitimerad veterinär. Här har vi samlat vanliga frågor och svar om kattförsäkringar i allmänhet. Länsförsäkringar ( Agria ) 5 , Folksam 1 , If Skadeförsäkring 10. Vid frågor hänvisas till veterinär Per Arnesson, per. Djur som deltar i utställningen är automatiskt försäkrade i AGRIA.


Vi finns från Gällivare i norr till Malmö i söder och hjälper dig gärna med alla typer av frågor – stort som smått! En del slarv på intygen och något fall där veterinären inte har känt ordentligt på testiklarna. För icke brådskande bokningar frågor kan du ringa eller skicka ett.


Djurakuten i Stockholm och som försäkringsveterinär på Agria. Har du frågor du vill ha svar på kan du kolla upp det via jourhavande veterinär Agria. Vanliga frågor om kattförsäkringar. Agria - mycket information och möjlighet att ställa frågor till veterinär samt forum Canine Epilepsy Network - informaion om epilepsi hos hundar FASS.


Gratis sjukvårdsrådgivning om du är med i Agria ! FirstVet är din veterinär i mobilen, datorn eller telefonen. Läs veterinärens svar på hästägarnas vanligaste frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg