tisdag 25 juli 2017

Folksam anmäl skada

Folksam anmäl skada

Hoppa till huvudinnehåll. Om du är arbetslös så är ersättningen från a-kassan högre och ersättningen från. Eftersom a-kassans högsta möjliga ersättning höjs från 6kronor till 910 . För att få a-kassa baserad på sin inkomst när man blir arbetslös måste man. Och av de arbetslösa är det allt färre som får ersättning från a-kassan, 20var det . Taket har inte höjts sedan 20och endast var tionde arbetslös får ut 80. Inkomstbaserad ersättning innebär att vi räknar ut din ersättning per dag utifrån den genomsnittliga inkomst per dag som du hade innan du blev arbetslös.


Den högsta ersättning som kan betalas ut är 9kronor per dag och gäller under de första. Så vad gäller om du blir arbetslös ? Din ersättning per dag är till att börja med procent av din dagsförtjänst. Procentnivån beror på hur länge du har varit arbetslös. Dagpenningen lämnas med . Hur hög ersättning du får beror på vilken inkomstförsäkring du tecknar samt hur mycket du tjänade innan du blev arbetslös.


Med en inkomstförsäkring kan du få . Så här rapporterar du din tid på Mina sidor. Du som har rätt till ersättning från oss ansöker om det genom att skicka in en tidrapport på Mina .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg