torsdag 29 juni 2017

Försäkring skogsbrand

Försäkring skogsbrand

Vi har samlat de vanligaste frågorna kring hur dina försäkringar täcker skador som uppstår vid en skogsbrand. Vid brand- eller stormskada på växande skog betalar vi: kostnad för brandbevakning beordrad av Räddningstjänsten efter en skogsbrand ( räddningskostnad) . Att det brinner på ett flertal ställen i Dalarna är det knappast någon som missat. Men vad försäkringen täcker vid en skogsbrand är något som är . Försäkring vid skogsbrand.


Försäkring skogsbrand

För att du ska kunna få ersättning för egendom som skadats av en skogsbrand måste den vara vara försäkrad . Vädret är förmodligen din skogs värsta fiende. Stormar och blixtnedslag kan orsaka stor skada och en skogsbrand kan jämna hela din skog med marken. Tilläggsförsäkringen finns antingen bara för skogsbrand eller som. Mikael Hellberg, skadechef på Länsförsäkringar Bergslagen, ger drabbade sina bästa råd till markägare som drabbats av skogsbrand.


Skogsbrand - så här fungerar försäkringsskyddet. Kan jag få ersättning om min fastighet skadas och vid evakuering? Här kan du läsa mer om vad . Frågor och svar kring skogsbrand.


Denna information publicerades under den stora branden i Västmanland 201 men gäller än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg