torsdag 24 november 2016

Foretag forsakring

Folksams företagsförsäkring är en flexibel försäkring , som kan anpassas till ditt företag allt eftersom. Mer om vad som ingår i försäkringen på Folksam. Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar , . Skräddarsy en försäkring för just ditt företag och teckna direkt online. Företagsförsäkring för enskild firma, handelsbolag, aktiebolag och försäkring för andra verksamheter.


Omsättningen kan även ligga till grund för den ersättning ditt företag har rätt till vid eventuell skada för vissa moment i försäkringen. Det är därför vanligt att vissa. Feb När du startar företag är det viktigt att se över vilka försäkringar du behöver för dig själv, ditt företag och eventuella anställda. Vi erbjuder försäkringar för små och stora företag.


Vi försäkrar fastighet, motorfordon och person. Idag finns Gjensidige i sex länder och är noterat på Oslobörsen . Vår företagsförsäkring ger ett bra skydd för dig och ditt företag. Den kan anpassas efter just din bransch och verksamhet. Teckna din försäkring redan idag! Varje företag har sina unika behov.


Foretag forsakring

En anpassad försäkring bygger bland annat på företagets storlek och på typen av verksamhet. Om en skada inträffar är det . Svedea erbjuder verksamhetsanpassad försäkring för små företag i utvalda branscher. Hos oss kan du på bara en minut teckna en riktigt bra försäkring anpassad för just ditt företag , det enda vi behöver är ditt organisationsnummer. Vi skräddarsyr försäkringar för ditt företags unika behov.


En enkel och omfattande försäkring för ert gods under transport, ert transportansvar eller era fartyg. Genom en försäkring får du ett ekonomiskt skydd för . Försäkringsskydd till företaget - några tips. Pension och försäkring för företag.


Oftast är det först när det oförutsedda händer som det blir uppenbart om du och dina anställda har rätt försäkringar eller inte. Allt fler företag väljer oss, och det är vi glada för. Tjänstegruppliv- och olycksfallsförsäkring ger ekonomisk trygghet om det oväntade skulle inträffa. Med en vårdförsäkring får du och dina . Mercedes-Benz försäkring är framtagen för att företagsbilen aldrig ska bli stående längre tid än absolut nödvändigt.


Vi är specialister på bilförsäkringar för tjänstebilar och andra företagsbilar. Ni får unika, enkla och ekonomiskt smarta lösningar för bilparker med blandade . Utan försäkring saknar du skydd mot exempelvis skador, olyckor,. Så det gäller att se över ditt försäkringsskydd när du startar företag. Hos Fora tecknar företag och organisationer försäkringar och tjänstepension för sina anställda. Som familjemedlemmar betraktas utöver äkta makar, sambor och personer i ett registrerat partnerskap också barn, barnbarn och adoptivbarn med äkta hälfter . Har du allt i ditt företag försäkrat?


Rätt försäkringar på bilarna, fastigheten och det du är ansvarig för? Vi går gärna igenom ditt försäkringsskydd och ser till att allt . Vare sig det handlar om . Den lilla firman med tre mobiler och en virtuell växel, storbolaget med väldigt komplexa krav. Alla företag har sitt behov av tekniklösningar. Avtalsförsäkringar kallas också . Med rätt pensions- och försäkringslösning är du och ditt företag förberedda om något oförutsett skulle inträffa. Skapa trygghet för dig och dina anställda!


Med Trygg 4 en försäkring för mobiltelefonen, får du en utbytesmobil inom 48. Ni får experthjälp när det behövs och med vår hyrbilsförsäkring har ni alltid tillgång till bil. Utländska besökare som tillfälligt besöker och arbetar på svenska företag saknar skydd om de blir sjuka. Nedan kan du läsa exempel på vad.


Vad sägs om en ovanligt förmånlig försäkring för till exempel barnen, husbilen, båten. Ta hand om dig själv, dina anställda och ditt företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg