måndag 28 november 2016

Europeiska bil

Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Få begagnatgaranti och Toyota Kvalitetsgaranti – Lika tryggt som när du köper en ny Toyota. Toyota har ett brett modellprogram med bilar i flera storleksklasser - allt från småbilar till transportbilar. En stor del av sortimentet är elhybrider.


Välkommen till Rissne (huvudkontor)!

Euro NCAP ger konsumentinfo om säkerheten hos nya bilar. Boka provkörning online Boka enkelt en . Information om att använda bilen utomlands (körkort, bilförsäkring och registrering) och om att köpa eller sälja bil i andra EU-länder. Europeiska Motor AB Vällingby har begagnade bilar till salu, bl. Vill du byta in din begagnade bil är du alltid välkommen att kontakta våra återförsäljare för värdering.


Hos din återförsäljare hittar du även de rätta tillbehören för . Tips till dig som ska köra bil i Europa. Planer på att bilsemestra i Europa?

Då kan det vara bra att läsa det här blogginlägget där vi ger lite tips på vad . EU har infört tullavgifter på amerikanska varor. Han varnar nu för att USA kan komma . Att Volvo toppar försäljningen i Sverige är ingen överraskning. Våra närmsta grannar till exempel . Maserati Biturbo kostade som fem vanliga bilar i slutet av åttiotalet. Knappast någon annanstans kostar så mycket så lite. Bil, MC och Moped år och äldre,samt historiskt . I september rasade registreringen av nya bilar med 2procent jämfört med samma månad i fjol.


I Tysklan som är Europas största . Den europeiska marknaden för begagnade och nya bilar. Din portal för att köpa och sälja bilar som har information och de senaste nyheterna om allt som rör . Importen har lett till en hel kriminell industri på en av Europas största bilmarknader i Kaunas, Litauen. Där samlas stulna bilar från europeiska.


Det fanns en tid för inte så länge sedan när ingen ville ha en vit bil. Vitt fanns knappt i biltillverkarnas färgerbjudanden.

Därmed sjönk försäljningen för fjärde månaden i . Nybilspriset i Europa skiljer sig ordentligt mellan olika europeiska länder. Schweiz är billigast och Danmark är dyrast. Men det betyder inte att . Trump hotar nu europeiska. En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare,från klocka till truck.


Startbatteri-Mobilbatteri-Laddare. I en ny studie från Manchester University har forskarna . Nissan genomför tester av självkörande bilar på europeiska vägar. Bara fordon med gröna dekaler får köra i någon av de cirka tyska . De främsta deltagarna går till nationell final och får testa Nismos bilar. Draget är det senaste i . Presidenten är fast besluten att införa tullarna.


USA ska införa tullar på procent mot bilar från . Amerikaner mest nöjda med europeiska bilar. Auto Customer Satisfaction Index har presenterat . I veckans avsnitt samtalar vi om hur du ska kunna ladda din elbil vid långkörningar. Nätverket Ionity byggs nu för fullt i många europeiska.


Nya bilmodeller bör ha digital teknik som kan minska bränslekostnader och öka trafiksäkerheten enligt EU:s strategi om uppkopplade bilar. Innan du hyr en bil är det viktigt att du läser hyresavtalet noga eftersom det inte finns några särskilda konsumentskyddsregler att hänvisa till om du skulle få . Bilens ordinarie blinkrelä ersätts med detta nya blinkrelä. Eftersom LED-lampor drar betydligt . Här är Europas mest sålda bilar.


Förra året blev tungt för biljättarna och Volvo har det riktigt trögt. Den lyxigaste bilen i Volvo Cars 89-åriga historia – den exklusiva, fyrsitsiga XCExcellence – gör europeisk debut vid årets motormässa i Genève. Japansk stålskandal når europeiska bilar.


En av Japans största ståltillverkare, Kobe Steel, har förfalskat certifikat och . De anger högsta tillåtna utsläpp av en rad olika luftföroreningar för bilar , lastbilar och bussar. I Sverige används europeiska miljöklasser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg