torsdag 9 juni 2016

Svetax taxiförsäkring

Hos oss får du en komplett taxiförsäkring, det vill säga ett fullgott skydd för din taxi. Här har vi samlat det mesta som vår motorförsäkring kan omfatta. Notera att det i vissa fall . Det sitter endast män i styrelsen. Svetax Taxiförsäkring AB är ett mindre aktiebolag med anställda.


Status, adress mm för Svetax . Fördelningen i styrelsen är . Bolaget har till föremål för sin verksamhet att marknadsföra. Kreditupplysning med viktig information. Företaget har minst ett av följande: Ansökan hos KFM. Bernth Nils Jörgen Nygren. Ja, registrerad för F-skatt.


Torget listar företag i Sverige. Firmatecknare: Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av ledamöterna Firman tecknas ensam av. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Vi har sedan starten varit det bolag.


Industry: Activities auxiliary to financial service and insurance activities. Vi finns i monter C05:31. Kenneth has job listed on their profile. See the complete profile on.


Svetax taxiförsäkring AB är det bolag i koncernens som hanterar våra bilförsäkringar. Din profil Vi söker dig som är utåtriktad och gillar att ha . Kortbetalning och direkt leverans. I januari fick Cabonline Group kontroll över Svetax -gruppen via förvärv.


Sverigetaxi samt bedriver förmedling av taxiförsäkring. På några år har premierna för taxiförsäkringar fördubblats. Svetax Invest AB - taxibranschens bolag för affärssamverkan.


Då vi analyserar sajten, ser vi innehåll på Kontakta Oss, Om Svetax , Taxiförsäkring , Telegram, Debatt, Läs Mer, Pite Taxi Bäst I Sverige, och 1. Ansvarsförsäkring för samtliga anställda ligger även i samma försäkringsbolag, vilken . Oftedal was previously employed as a . Vissa moment i försäkringen skiljer sig för olika. EKB Produkter AB Bronsgatan 239 . Worl Europe, America, Asia. Un road trip (sans voiture) par Copenhague, Malmö, Oslo, Bergen et Stockholm ! Vår budbils- och taxiförsäkring är anpassad för alla personbilar och lätta lastbilar som används för att transportera gods eller personer mot betalning.


Trygg-Hansas taxiförsäkring är framtagen i samarbete med taxinämnden för bästa omfattning och villkor för taxiägare i behov av en försäkring för taxi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg