torsdag 23 juni 2016

Id märka katt pris

Vi jobbar alltid från en fast prislista och priser för några av de vanligaste. ID - märkning inklusive SKK´s registreringsavgift. Det är även en nödvändighet för dig med raskatt som . Nedan finner du ett urval av våra vanligast förekommande priser och åtgärder. Här har vi samlat priser på vanligt förekommande prisfrågor.


Tid bokas till veterinär som kontrollerar uppgifterna och id -märkning på djuret. Passet får ni sedan direkt i. Kattpest och kattsnuva (Tricat) 490:- Kattsnuva (Ducat) 490:-. Vaccination – katt , 4kr.


På denna sida kan du se några av våra vanligaste priser samt lite annat. Kastration av hankatt inkl. Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!


Här hittar du priser för några vanliga behandlingar på hun katt och gnagare. Vi har ett reducerat kullpris för vaccination, id -märkning och besiktning. ID -märkning, tatuering, av katt i samband med kastrering, 1kr. Enligt lag ska hundar vara id - märkta och ägarregistrerade hos Statens Jordbruksverk innan månaders ålder.


Välj mellan att märka katten med chip eller tatuering. Många har ingen aning om att man kan chippa katter och antar därmed att katten är omärkt eftersom inget syns. Hos oss kan du betala både kontant och med kort. När du id -märker din katt får du en blankett för ägarregistrering av veterinären eller id -märkaren.


De allra flesta katter i Sverige är tyvärr inte id -märkta. För katter som märkts med en tatuering i örat är blankett. Kompetent veterinär och legitimerad djursjukskötare ID märker din hund eller katt. Vi besiktigar valpar och kattungar med personlig känsla. Höganäs Veterinär vaccination kastrering id -märkning.


Vänligen kontakta oss för information om övriga priser. Receptionistens lilla Katt Sigge har vad vi misstänker blivit biten av en annan katt rakt på svansen. Välkommen att kontakta oss på Kongahälla Djursjukvård för tidsbokning. Det gäller även innekatten. När det gäller id -märkning av katt finns det . Nedan följer en lista på några av våra priser , du är välkommen att kontakta oss på om du vill veta mer.


Katt Purevax eller Nobivac (kattsnuva, kattpest), 3kr. Id -märkning (tatuering) i samband med op Id -märkning (tatuering) i sa, 1kr. Passa gärna på att id - märka och vaccinera katten i samband med kastrationen, id -märkning i form av tatuering i örat ingår i kastrationspriset. Allmänundersökning av hund eller katt , 550:-.


Märkning med mikrochip är den vanligaste id -märkningsmetoden för hundar och katter i Sverige. Vid utlandsresa måste katten vara id - märkt med chip. Fråga oss gärna om du har några ytterligare funderingar om våra priser.


Tovklippning katt : 9kr (inkl lugnande). Nya regler för resa med hund och katt till Norge:. Vårt pris för djurpass är 4kr. Om du har hittat en bortsprungen hund eller katt kan du med hjälp av vår. Friskintyg= Besiktning inkl.


Honkatt 500:- (ord pris 995:-) Hankatt 300:- (ord pris 595:-) Djurskyddet Eksjö subventionerar kastreringen o. Höglandets Veterinärpraktik står för Id - märkningen. Varje år kommer tusentals katter bort från sina ägare och väldigt många av dem hittar aldrig tillbaka hem. Om katten saknar id -märkning eller är id - märkt men . ID - chipmärkning i samband med annan åtgärd. ID - tatuering katt i samband med kastration. Vanliga behandlingar på katt , priser inklusive moms.


Pris för vuxen katt är 1. Första året en katt vaccineras krävs det två vaccinerin. Vi ombesörjer även förebyggande vård såsom vaccinationer, id -märkning, besiktning samt utfärdande av EU-pass till hund och katt. Alla priser är ungefärliga.


Vi hjälper gärna till med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg