torsdag 9 juni 2016

Ersättning bil

Ersättning bil

Om du har gått med på att använda egen bil i tjänsten, så är det viktigt att det är tydligt vilken ersättning du ska ha för de kostnader som uppkommer på grund av. Milersättning och bilersättning för privat bil till och från jobbet. Om du har använt bil för resor till och från arbetet får du göra avdrag för utgifterna om. Avdrag under inkomst av tjänst. Här få reda på när det är möjligt att få milersättning och lär dig beräkna.


Ersättning bil

Många behöver köra sin privata bil för att uträtta tjänsteärenden eller pendla från och . Dagtraktamentet är en ersättning för högre måltidskostnader än normalt. Om du använder din egen bil för en arbetsresa, betalar . Det händer såklart att man reser med egen bil som en del i företagets verksamhet. Det är inte tillåtet att låta ditt företag betala kostnader som är . Blir dagen omöjlig att ta sig genom utan bilen? Den här verkstaden erbjuder dig en ersättningsbil att använda medan din bil blir servad. Om det är en hyrbil eller . För närvarande verkar 1kr/mil vara standardbeloppet när man använder bilen i tjänsten.


Någon på sidan som använder egen bil i tjänsten? Om ja - Varför använder ni egen bil i tjänsten? Vilket belopp utgår i ersättning ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg