fredag 11 september 2015

Afa försäkring kommunal

Klicka på Logga in högst upp på sidan. KA har kartlagt dina dolda tillgångar hos Afa försäkring , Folksam,. AGS, AGS-KL, ITP eller KTP. Här får du koll på hur mycket pengar du kan få om du blir sjuk eller råkar ut för ett olycksfall.


AFA Trygghets för säkrings aktiebolag. Allmän kommunal verksam-. Den försäkring som kan ge ersättning enligt Socialförsäkringsbalken omfattar alla. AFA försäkringar letar med sin nya ”Uppsökande kundtjänst” upp dem som drabbats av arbetsskada, är långtidssjukskrivna eller är . Undertecknad är medlem sedan lång tid tillbaka i kommunal. Det är en kommunal tjänstepension som regleras i avtal mellan.


Ta reda på mer om din kollektivavtalade försäkring! Vår tjänstegrupplivförsäkring ingår i kollektivavtalet, med en låg premie ger den efterskydd ända upp till års ålder. Läs mer om försäkringen hos oss.


Du vänder dig till Afa försäkring och anmäler att du vill ta ut föräldrapenningtillägget. När många hör ordet försäkring så tänker man sig en privat försäkring. Man ansöker lätt på AFA:s hemsida om att få ta del av försäkringen. Det var en lösning som förutsatte.


Checklista avtalsförsäkringar ( kommunal sektor). AFA - försäkring , antingen genom kollektivavtal . Tänk på att det kan finnas kollektivavtalade försäkringar som hjälper . Din arbetsgivare kan anmäla det åt dig, men har ingen skyldighet att göra det. Det finns i vissa avtal att man får från Afa genom en facklig försäkring , ibland görs det . PDFen på denna sida heter . Samtidigt som Afa försäkring vägrar ta med arbetsmiljön i bedömningen om.


Afa försäkring kommunal

Enligt Rådet för kommunal redovisning (RKR) ska de premier som AFA försäkringars styrelse. AFA , som är den försäkring som . Där hittar du fler artiklar om kommunal ekonomi. Att rekrytera och behålla kompetenta chefer har blivit en allt viktigare fråga för Sveriges kommuner.


Hälso och sjukvård samt Läkare jämte i. Om du ska flytta från en traditionell försäkring bör du undersöka om kapitalet. Tillägget får han under sex av de . Socialstyrelsen har insett att mer och mer vård ges på kommunal nivå. AFA Försäkring har hand om försäkringarna och ägs av. För dig som jobbar inom kommun, landsting, regioner, kommunal -förbun kommunala företag eller svenska. Som kan omfattas av försäkringen.


Afa försäkring kan fortsätta betala ut ersättning till dig som jobbar inom kommun och landsting, även om Försäkringskassan drar in din . Jag jobbar som barnskötare på en kommunal förskola. En anmälan går sen till AFA försäkring. Att bedriva kommunal sjukvård i hemmet blir allt vanligare. Efter ytterligare några . I och med undertecknandet av detta avtal tecknar arbetsgivaren försäkring enligt. AFA -försäkringarna, finns det under vissa förutsättningar möjlighet . AGS-fonden hos Afa Försäkring , där Svenskt Näringsliv.


Så är det också inom kommunal - och landstingssektorn med de . Hit hör också sådan kommunal verksamhet som. Vid arbetsskada har medlemmen rätt att få ersättning kopplat till försäkringar knutna till . Kommunallagen och lag om kommunal redovisning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg