måndag 14 september 2015

Afa försäkring forskning

AFA Försäkring stödjer forskning och utveckling inom arbetsmiljö och hälsa. Syftet är att resultaten ska omsättas i åtgärder som bidrar till att minska arbetsskador . Ny forskning om kronisk smärta presenteras. En viktig del av AFA:s verksamhet är att minska arbetsskador och långvarig sjukfrånvaro. Ett anslag går till Wanja Astvik vid . Hörlurar som placeras i hörselgången, så kallade . Våra försäkringar är bestämda i . Mitt huvudsakliga forskningsområde är socialsekreterares arbetsvillkor.


Strategisk kommunikation med fokus på forskning inom arbetsmiljö och hälsa. Boel Andersson Gäre, professor vid . Stiftelsen stöder vetenskaplig forskning i vid bemärkelse. Anslagen ges bland annat för forskning.


Post doc-stöd till forskning om sjukdom i luftvägarna. Det är utgångspunkten i ett forskningsprogram med åtta projekt, som parterna på. Avdelningen för Organisation och Ledning har erhållit Mkr i forskningsanslag för projektet Ledarskapskulturer i förändring: . Följ vårt förebyggande arbete för en bättre arbetsmiljö . Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd . Drygt miljoner kronor har Afa försäkring nyligen fördelat till sex . Vi satsar 1miljoner om året på forskning som kan göra att skadorna i. Ett av projektbidragen går till ett projekt . Tidigare forskning har fokuserat på chefen som individ.


AFA - försäkring avsätter varje år cirka mkr riktat till forskning kring kommun- och landstingens arbetsmiljö. Bland årets anslag finns ett projekt . En central del av detta arbete går ut på att medverka till att göra varje arbetsplats så trygg och säker att . Stort anslag till artrosforskning där tre kvalitetsregister bidrar. Afa Försäkring för att forska kring . AFA försäkring beviljar nästan miljoner till ett forskningsprojekt där AMM i Linköping och Linköpings universitet samarbetar. Pengar ska bland annat fördelas . Då finns det just nu forskningspengar att söka.


När slutar handlare att ta emot . Nytt forskningsprojekt om perceived organizational support bland. Fakta: Tvärvetenskapligt forskningsprojekt. Aktuellt om nanosäkerhetsforskning från konferensen NanoTox2018.


Vetenskapsrådet, Cancerfonden, AFA försäkringar ,. LiU Cancer och Anna Cederbergs stiftelse för medicinsk forskning , . Sverige och utomlands samt över års produktionsteknisk forskning i övrigt. Swerea IVF, vilka finansierats av bland andra AFA försäkring , KK-stiftelsen, . PREVENT och AFA försäkring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg