torsdag 18 juni 2015

Tandläkare tingvalla karlstad

Folktandvården Tingvalla är en av våra större kliniker och på samma adress hittar du också . Vi arbetar för att ge dig . Tandläkare Lisbeth Engström i Karlstad har plats för nya patienter. Det finns även tandhygienist på mottagningen. Mottagningen ligger på Södra Kyrkogatan 4. Boka behandling, sista minuten tid eller akut tandvård. Läs allt om Tingvallapraktiken Alexandra Karlsén, Karlstad i Karlstad , Värmland på.


Reviews Tack tandläkare Magnus Grip när jag behövde. Här kan du fika och umgås med andra. Välkommen till en trivsam mötesplats i centrala Karlstad.


Det är även möjligt att sitta enskilt om så . På kliniken arbetar idag tandläkare , tandhygienister och tandsköterskor. Prenumerera på nya jobb hos Landstinget i Värmlan Ftv Karlstad Tingvalla. Lediga Landstinget I Värmlan Ftv Karlstad Tingvalla jobb i Karlstads kommun på Indeed.


Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan . Vi är ett positivt team som består av en tandläkare , två tan…. Karlstad är en värmländsk stad som har ungefär 614invånare. Tingvalla , Karlstad – Ytterligare en tandvård som ligger centralt och riktar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg