torsdag 25 juni 2015

Folktandvården vgregion

Sveriges största tandvårdsorganisation. Similar Translate this page - För tidsbokning, ombokning eller avbokning kontaktar du den klinik du brukar gå till eller som har skickat dig en kallelse. Gå istället till vår webbplats http://www. Se Katarina Reidals profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Katarina har angett jobb i sin profil.


Folktandvården vgregion

Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Katarinas . Folktandvården är den kompletta tandvården för dig. Här följer du våra medarbetare som delar med sig av sin arbetsvardag. Denna inloggningsväg gäller dig som anställd i VGR, men saknar VGR-id. Den gäller också dig som inte är anställ men blivit inbjuden till . Katrinebergsgatan 46 Mölndal.


Färre telefonnummer och öppettider. Uppdatera 2017--07 . Mikael Nilsson är ansvarig för personalklubben. Kontaktperson för kommuner om uppsökande verksamhet och intyg; Frågor om intyg om . Läs mer på vår webbplats: vgregion. Sjuksköterska till avdelning och BUP. Ytterligare information finns på www.


Här erbjuder vi komplett och modern tandvår baserad på gedigen erfarenhet, kunskap och forskning. Frisktandvård är tandvård till fast pris. Hos oss kan du teckna frisktandvår som en försäkring för friska och starka tänder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg