måndag 22 december 2014

Lētas octas

Labākā cena šodien, no apdrošinātājiem. Pērkot OCTA pie mums ieekonomē līdz pat ! OCTA kalkulators ar labākajiem OCTA apdrošināšanas piedāvājumiem! Izvēlies lētāko OCTA apdrošināšanu un pērc internetā 24h dienā. Iegādājies OCTA jebkurā diennakts laikā un esi pārliecināts par servisa kvalitāti un rūpīgu iedziļināšanos Tavās vajadzībās. OCTA polises noformēšana 24h diennaktī dienas nedēļā.


Kā iegādāties lētas OCTAs un to vēlāk nenožēlot Avots: Shutterstock. Jebkurš auto īpašnieks rēķinās ar to, ka neizbēgumus izdevumus . Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) apkopojis nozīmīgākos notikumus OCTA jomā 2018. OCTA cenu salīdzināšana, ātra un ērta polises iegāde tiešsaistes režīmā.


Obligātā Civiltiesiskā Transportlīdzekļu Apdrošināšana ( OCTA ) ir nepieciešama visiem sauszemes transportlīdzekļiem, kas piedalās ceļu satiksmē, tajā skaitā . OCTA apdrošināšana ir sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības apdrošināšana un ir obligāta visiem, kas piedalās ceļu satiksmē ar . Ienāc un aprēķini savu OCTA apdrošināšanas cenu jau tūlīt! OCTA serviss - izgatavosim polisi minūtēs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg