måndag 22 juli 2019

Vilka försäkringar bör man ha

Oavsett hur tråkigt det kan tyckas vara så är de ett ovärderligt skydd om någonting skulle hända. Vi på Lärarförsäkringar pratar ofta om grundskyddet när någon frågar oss om vad man behöver ha för försäkringar. Utöver hemförsäkringen bör bostads- och villaägare också teckna ett . De allra flesta har i dag en hemförsäkring, men vilka andra viktiga försäkringar behöver vi? En hemförsäkring bör du ha oavsett hur du bor.


Behöver man ens en försäkring om man lever själv? Den här försäkringen brukar vara rätt så billig att teckna och är ett bra skydd att ha om det oförutsedda händer. Den är ofta billig, men kan ge sämre skydd än en individuell försäkring.


Här ska vi försöka gå igenom lite olika typer av vanliga försäkringar som man normalt bör eller kanske måste ha och varför de är viktiga. Det är givetvis inte helt. Gör en rutin av att se över dina försäkringar en gång om året. Men vilka behöver du egentligen?


Vilka försäkringar bör man ha

Ditt försäkringsbehov, pris och villkor. Hemförsäkring är ett måste – medan enskilda försäkringar för TV:n eller. Här är försäkringar du med gott samvete kan strunta i. Har du en väldigt dyr cykel bör du kolla med ditt försäkringsbolag om den täcks, eller. Bra att ha i barnfamiljer, där man är osäker på om det skulle gå att klara sig på . Och är det bara för barnen man ska ha det sistnämnda eller även för vuxna? Heder åt försäljaren som erkände att hennes försäkringar var . Men många försäkringar kan . Försäkra dig om att du är rätt försäkrad.


Ett första steg på vägen är att reda ut vilka försäkringar du verkligen behöver och vad de . Exakt vilka försäkringar du bör skaffa beror till stor del på din verksamhet. Men också: Vilken fas är jag i och hur mycket kan jag lägga på mitt . Tycker att det är svårt och tidskrävande att sätta sig in i . Jag är en kvinna på år som väntar mitt första barn med min sambo. Vi är inte gifta, bor i en hyresrätt och ska snart köpa en bil tillsammans. Detta brev fick oss på redaktionen att diskutera vilka försäkringar vi behöver.


Här hittar du mer information om hur du jämför försäkringar och priser:. Livförsäkring alternativt låneskydd bra att ha (skydda efterlevande). Men det finns även livförsäkringar som kan göra dig rik. Vilka sorters livförsäkring finns det?


Särskilt om man har skaffat bostad för första gången och kanske håller på att. Därför bör du som är pensionär teckna vår seniorförsäkring. Så se till att försöka teckna försäkringar av det här slaget när du. Du kan ha många bra att välja på. För att få den här försäkringen behöver du därför inte lämna någon.


Vilka försäkringar bör man ha

En del kan kanske tycka att det är en nackdel att man måste vara . Du får information om vilka försäkringar du behöver för dig själv, ditt. Ska du ha anställda och är ansluten till kollektivavtal måste du. Några exempel på försäkringar som gäller för dig som person och som du bör fundera . Exempel: för försäkringen när du är sjuk måste du ha jobbat i minst dagar innan du blir sjuk.


Man bör ju så klart kolla upp villkoren i de försäkringar man har och även de man. Jag ska nyanställa en person , vilka försäkringar måste jag teckna för den nyanställda? Går det att ha försäkringar via Collectum utan att företaget har ett . När du gifter dig är det viktigt att se över vilka försäkringar som du och din partner behöver.


Det kan ha varit ett tag sedan man gick igenom dem senast. Du måste också ha försäkringen om du har motorcykel eller moped. Trafikförsäkringen betalar för skador om din bil kör på och skadar en person eller en . Läs mer om olika försäkringstyper och hur du bör tänka när du ska teckna dessa. Men förutom hemförsäkringen finns det andra försäkringar som kan vara intressanta. Om du bor i en bostadsrätt är det viktigt att ha en bostadsrättsförsäkring som.


Men behovet av försäkringar upphör inte bara för att man blir pensionär. Därför är en egen olycksfallsförsäkring bra att ha. Du behöver inte fylla i någon hälsodeklaration.


Vill du veta vilka försäkringar som är rätt för just ditt företag? Skador inom företaget behöver inte nödvändigtvis bara ha påverkan på din verksamhet, utan kan . Vissa förändringar i livet kan du förutse men du kan inte förutse allt som. I första hand är det viktigt att ha hemförsäkring.


Som företagare bör man ha en företagsförsäkring. Har du anställda i ditt företag bör du se över vilka försäkringar som gäller, oavsett om du är ansluten till ett . Andra försäkringar betalar du själv premien för, och väljer om du vill ha dem eller. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med . Letar du efter en företagsförsäkring för din verksamhet? Läs mer om alternativ och jämför företagsförsäkringar med bra villkor här.


En del försäkringar och pensioner är bestämda i lag och gäller alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg