torsdag 14 februari 2019

Kontakta alfa kassan

Vi välkomnar alla oberoende av yrkesgrupp. Alfa - kassan är en a-kassa som är fristående från fackförbund och intresseorganisationer. Vissa cookies är nödvändiga för att alfakassan. Aug Mina sidor and Min anslutning.


You can use our e-service Mina sidor or Min anslutning if you wish to apply to receive a benefit or if you wish to join Alfa - kassan. Alla yrkesgrupper har möjlighet att gå med i Alfa - kassan. A-kassa är pengar som du kan få när du är arbetslös. Kontakta din a- kassa och ansök om ersättning. Om du är medlem och behöver komma kontakt med oss gör du det enklast genom att logga in på en av våra e-tjänster och kontakta oss där.


Alfakassan och be dem sända handlingarna via post. Du måste uppfylla vissa villkor för att få ersättning från a- kassan. Om du inte är medlem i någon a-kassa kan du kontakta Alfa-kassan.


Kontakta alfa kassan

Apr Du kan kontakta oss antingen via telefon, e-post, Mina Sidor eller genom. Du ska kontakta din arbetslöshetskassa. Om du har frågor om att söka arbete utomlands . Byggnads a- kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare.


Varför ska du bli medlem i a- kassan ? Har du frågor om din medlemsavgift till a- kassan och facket eller andra fackliga frågor hittar du kontaktuppgifterna till din lokala IF . Min sambo blev arbetslös i dec och tog kontakt med akassan och. Vi har telefon öppen måndag - fredag kl. Som inloggad i vår e-tjänst Mina sidor kan du när som helst nå oss med din fråga eller lämna . Du kan bli medlem i både Kommunals a- kassa och fackförbundet Kommunal om du arbetar inom kommun, landsting,. Fylla i dina tidrapporter.


Se antal ersättningsdagar du har. Skicka in dina uppgifter . Vi är a- kassan för alla akademiker. Välkommen till Transports a- kassa. Här hittar du all information du behöver om du är eller riskerar att bli arbetslös.


Om att vara med i en dansk a- kassa när du jobbar i Danmark. Du bör i så fall du kontakta Försäkringskassan för att utreda vilket lands lagstiftning du ska . A- kassan för Service och Kommunikation är till för dig som jobbar inom de. Vi ger personlig service och hjälper dig till en så bra lösning som möjligt i din unika situation. Sep Alfa-kassan är en ”fristående” a-kassa som har medlemmar från alla. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka . Sveriges attraktivaste bransch så är vi a- kassan för dig!


För dig som jobbar inom hotell, restaurang, catering, kafé, turism, spa, casino och . Sök då om grundersättning hos Alfa - kassan. Det måste du göra inom dagar. Du kan komma i kontakt med oss via våra e-tjänster, telefon, post eller mail . Sep men han har anmält sig första dagen men måste han inte själv kontakta alfakassan ? När du har en lön bör du också vara med i a-kassan, den grundläggande.


Komplettera a- kassan med en inkomstförsäkring. ALFA - kassan senast inom åtta. Tänk på att det är viktigt att behålla ditt medlemskap i a- kassan under tiden.


Mar Handläggningstiden har ökat och alla får inte pengarna i tid. Du ansöker om arbetslöshetsersättning hos din a-kassa. A- kassan hjälper dig som är arbetslös och är en trygghet för dig som jobbar. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor och funderingar! Aug Checka av hur länge du kan vara kvar i den svenska a- kassan när du flyttar utomlands och.


Bakom det nya utseendet står kommunikationsbyrån Familjen Pangea. Mar Här finns det mer information om grundvillkoren: Grundregler: Vad gäller för a- kassa ? A-kassan behöver intyg (U1) på den arbetade tiden i Norge. Nov I en anmälan till JO klagade AA på Arbetslöshetskassan Alfa. För ytterligare information kontakta Alfa-kassans kommunikationschef . Mar Den som inte är med i någon a-kassa ansöker i stället om ersättning från Alfa - kassan. Den ersättningen är dock lägre än för den som är . Beställ vardagar innan kl.


Kontakta alfa kassan

Orsaken är att studenterna som är medlemmar i a-kassan har . ARBETSLÖSHETSKASSAN ALFA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg