torsdag 26 juli 2018

Det goda värdskapet

Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna. Att se dem vi möter som våra gäster, oavsett om de är kunder, medlemmar, patienter, studenter . Boken har översatts till engelska, norska, danska och . Konsten att få människor att känna sig välkomna. För beställning klicka på länken längst ner till.

Institutionen för samhällsvetenskap. Turismvetenskap GR (C) Uppsats hp. En fallstudie på Västerås. Handledare: Sandra Wall- . Karin said: En typisk föreläsare som lever på att resa Sverige runt och föreläsa om det goda värdskapet.


Det goda värdskapet has ratings and reviews. Gott värdskap handlar om att få alla att känna sig välkomna. För att lyckas måste man själv känna stolthet,och .

Jan Gunnarsson, Olle Blohm. Leda som värd : tio nycklar till framgång med värdskap. Denna fjärde omarbetade upplaga av en succébok som har översatts till ett flertal språk tar upp värdskapets väsen. Det spelar ingen roll om värdskapet på . I år och framöver hoppas vi på många besökare till Ockelbo.


Hur kan vi göra så att våra . En av Sveriges mest anlitade föreläsare kring värdskap och bemötande kommer till Gotland för en föreläsning på Wisby Strand den oktober. Alla behöver vi finna mening och glädje i . I Svenskt Näringslivs ranking av . Alla vi som fastnade för tanken att det är med . Möjlighet finns att ställa långfärdsbussar på en yta norr om Navet. Men det är krångligt och oklara regler.


Vad är egentligen ett gott värdskap och hur får man folk att. Innan vi kan svara på den frågan, så måste vi förstå vilka faktorer. Det Goda Värdskapet för ett Hållbart Natur- och Kulturarv.


Styrelsen är tacksam över att ha fått förtroendet av Jordbruksverket och Leader.

Ikväll har Piteå kommun och Älvsbyns kommun arrangerat en välkomstceremoni för vindkraftsbyggarna i Koler. Partajet inleddes klockan på Villa Västan. Inspirationsdag - till dig som har ett uppdrag i församlingen eller längtar efter att få det. Vi börjar med att fira högsmässa . En introduktion i värdskapets konst.


Syftar till att få oss att upptäcka den fulla potentialen . Den färdigheten har vi nytta av i alla våra kontakter, på arbetet och på fritiden. Ett gott värdskap är viktigt. En positiv attityd är viktig.


Drygt etthundra personer hade kommit . En bok om hur vi bygger upp stolthet och framgång för våra . Den välkomnande skillnaden. Det är innehållet som räknas. Ett varmt välkomnande i kallt klimat. Mariana Johansson, processledare säkra service . Hon talade om det goda värdskapet , som handlar om konsten att få människor att känna sig välkomna. Hur blir man en bra ambassadör för Växjö?


Written by Leader Bohuskust. Plats: Klippans bibliotek, innergården. PrograAnn-Louise Friberg från Föreningen Fruktdrycker berättar om innebörden av ett gott värdskap i . Inlägg om det goda värdskapet skrivna av aseericson.


Det ska vara enkelt att vara besökare i Helsingborg och vårt uppdrag är att våra besökare får den bästa upplevelsen. February, 6:PM - Västerås Konserthus - Västerås - Sweden - Erbjudande till Marknadsföreningens medlemmar: Västmanlandsmusiken, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg