onsdag 16 maj 2018

Föräldrarpenningstillägg

Ny föräldraförsäkring ger procent extra. Kolla vad du kan tjäna här! När du blir förälder kan du ha rätt till föräldrapenningtillägg (FTP). Har din arbetsplats kollektivavatal är det kopplat till AFA Försäkring. Om din arbetsgivare har . Föräldralönen är en extra lön från arbetsgivaren.


Har fått en summa på lönen som heter föräldrarpenningstillägg , men vet inte vad det är eller om det kommer att komma varje månad? Försäkringen gäller privat anställda arbetare eller kooperativt anställda arbetare. Informationskampanj om ny kollektivavtalad försäkring.


Från januari finns en ny kollektivavtalad försäkring . Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden. När du är pappa- eller mammaledig kan du ha rätt till en kompletterande ersättning som arbetsgivaren betalar. Det finns information om det i ditt kollektivavtal. Läste att kommunal har fått igenom föräldrarpenningstillägg från 1dagar till 1dagar, vad innebär. Enligt många kollektivavtal får du dessutom en extra ersättning, föräldrapenningtillägg . Genom kollektivavtalet kan du dessutom få ett tillägg.


Men du som har kollektivavtal har en förmån och får även ut pengar från . Tillägg, inkomsttak och lägstanivåer. Att planera sin föräldrapenning kan vara en snårig djungel. Men andas ut - här är bästa tipsen för . Att många får mindre pengar i kassan under sin föräldraledighet är . Från och med årsskiftet kommer därmed alla privatanställda föräldrar inom Svenskt Näringsliv och LO-kollektivet, på arbetsplatser där . Försäkringskassan gör det inte lätt för den som vill ha ut sin föräldrapenning, men här får du svar på de . För dig som är anställd inom kommun eller region gäller det här.


SYLF Örebro är en lokalavdelning inom Sveriges Yngre Läkares Förening . Snårigt och svårt att förstå? Som anställd i Stockholms stad får du ett meningsfullt arbete, bra utvecklingsmöjligheter samt utmanande och inspirerande arbetsuppgifter. Jag fick reda på häromdagen att det finns ett föräldrarpenningstillägg med. Ska man anmäla det själv eller sköts det per.


Jag jobbar inom kommunal hemtjänst i Gbg (dock varit tjänstledig två år) och har nu fått sk föräldrapenningtillägg i två . Trygghetsförsäkring vid arbetsskada, Tjänstegrupplivförsäkring, Försäkring om föräldrarpenningstillägg , Omställningsförsäkring samt Avtalspension. Vi är måna om att våra medarbetare har en bra balans i livet mellan arbete och privatliv. Som medarbetare i Malmö stad har du minst 25 . För i så fall så har du rätt till något som heter föräldrarpenningstillägg. Det står i ditt kollektivavtal. Ring facket så hjälper de säket till, kanske . Medlemsförsäkringar - ingår i medlemskapet.


Hälften av de ersättningsdagar som . AGS Avtalsgruppsjukförsäkring. Observera att det är sjuklönen som ska redovisas och inte sjuk- löneavdraget. Dag Dag Vid ensamstående förälder Dag Part. Definition Beskrivning Standard Utgivare av standard .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg