torsdag 21 december 2017

If försäkring kundservice

Du kan ringa, mejla eller chatta med oss på vardagar och helger. Få svar på vanliga frågor här. Känn dig trygg i att företaget har rätt försäkringsskydd. If – Nordens ledande försäkringsbolag.


Kundservice Företagskund.

Du når vår kundservice via nätet med Mina sidor och per telefon. Som vår kund kan du sköta dina vanligaste försäkringsärenden och anmäla skador på Mina . Du ser med en gång vad du försäkrat och kan sköta dina försäkringsärenden på ett och. Via Mina sidor kan du också skicka meddelanden till vår kundtjänst. Vi hjelper deg, uansett om du lurer på noe om forsikringene dine eller vil melde skade.


Finn svar eller kontakt kundeservice. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Om skador - kontakta skadecenter. Om du behöver komma i kontakt med oss så hittar du våra kontaktuppgifter här. Frågor om skador - kontakta. Vi vill gärna hjälpa dig att besvara dina frågor om din försäkring.


Välkommen till kundservice ! Du kan själv söka efter svaret bland Vanliga frågor eller kontakta oss via telefon eller mejl. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe, chatte eller skrive til os - du kan også bestille et opkal så vi ringer dig op, når det passer dig! Teckna inte försäkring hos IF Skadeförsäkring om du vill få en rättvis bedömning när du. Josefine på IF :s kundservice visar, antagligen omedvetet men av djupt . I och med samarbetet har vi tillsammans med If tagit fram flera bra försäkringserbjudanden. Genom samarbetet kan vi erbjuda fler försäkringar och bättre . Maila kundservice vid frågor om din försäkring.


SEAT Försäkring är en perfekt försäkring för din SEAT. Välanpassad trygghet utan krångel. Det är viktigt att alla har möjlighet att få bra information om försäkringar , pensioner och medlemskap i facket. Folksams flerspråkiga kundservice kan ge .

Blocket begagnatförsäkring. I samarbete med försäkringsbolaget If har vi tagit fram vår Begagnatförsäkring. Renault Försäkring försäkrar din Renault och erbjuder en bilförsäkring speciellt framtagen i samarbete med Renualt. Läs mer försäkring för Renault här. Köp försäkringarna du behöver till ett extra förmånligt . Nu är det så att vi har i samarbete med försäkringsbolaget If tagit fram vår fantastiska begagnatförsäkring.


Detta är en försäkring som gör att just din bilaffär. I Säkerhetsbutiken hittar du marknadens bästa säkerhetsprodukter för en tryggare och säkrare vardag. Här kan du beställa dem till ett riktigt bra pris. Det sitter fler män än kvinnor i . Jun För ett år sedan tillträdde Maria Ziv som ny marknadsdirektör på försäkringsbolaget If med övergripande ansvar för de nordiska marknaderna . Jan Olycksfallsförsäkring.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. If Skadeförsäkring AB (publ) är ett försäkringsaktiebolag. När du surfar vidare godkänner du användandet av cookies. Vill du anmäla en försäkringsskada gör du det enkelt här. Med Allra Tandvårdsförsäkring får du snabbt och enkelt ersättning för dina.


Kontaktuppgifter till våra . En del av din medlemsservice Försäkringar , sparande och pension för. Läs och diskutera aktuella ämnen på Lärarförsäkringsbloggen. Dina Försäkringar finns på drygt platser runt om i Sverige och erbjuder försäkringar för både privatpersoner och företag.


Köp din försäkring direkt online! Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare. Det ingår ingen försäkring vid köp men vi rekommenderar att du talar med ditt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg