tisdag 5 september 2017

Fritidsförsäkring

Du kan trygga ditt företags främsta resurs och er- bjuda dina anställda . Fritidsförsäkringen innehåller dels. Du och alla andra som är medlemmar i IF Metall har ett gott försäkringsskydd. Visste du att du som medlem är försäkrad på fritiden! Många medlemmar utnyttjar inte de försäkringar dom har genom sitt medlemskap. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren gällande våra fritidsförsäkringar.


Fritidsförsäkring

Trots alla skaderisker på jobbet, är det när du är ledig som de flesta olyckor sker. Med Byggnads olycksfallsförsäkring har du ett gott . Christer Ring slet av halva hälsenan när han spelade badminton. Ett par krossade glasögon, en puck på tänderna, ett bruten arm. Då kan det vara bra att ha koll på Byggnads fritidsförsäkring.


Arbetsgivaren kan om den så vill utvidga det lagstadgade olycksfallsskyddet för arbetstagarna så att den också gäller fritiden med fritidsförsäkringar som följer . Jag visste att det fanns en fritidsförsäkring men att den täckte borrelia hade jag ingen aning om, det tror jag inte så många känner till. Olycksfallsförsäkring för vuxna, ungdomar, barn. Ekonomisk kompensation vid olycksfallsskada.


Gäller för tandskada efter olycksfall. Från fritidsförsäkringar ersätts också skador t. I Handels medlemsavgift ingår medlems-,olycksfalls- och fritidsförsäkring. Den ger dig ersättning vid olycksfall, ersättning för sjukhusvistelse, . Att njuta av en dag ute i naturen på jakt eller med golf får dig att känna frihet och glädje. Som medlem i Kommunal är ditt hem och din inkomst försäkra och du är också försäkrad mot olycksfall och skador på fritiden. Med en specialdesignad jaktförsäkring eller . I medlemsavgiften ingår en bra . Elever som inte deltar i ordnad verksamhet vistas enbart i de utrymmen . Om du råkar ut för olycksfall med personskada kan olika försäkringar gälla.


Vad som gäller beror bland annat på om skadan sker på arbetet eller på fritiden och . Försäkringen har ingen självrisk. Jörgen har blivit fullt. Heltidsförsäkringen är framför allt avsedd för den som inte har lagstadgat . Det är lättare att teckna försäkring, och du får billigare och bättre villkor, som medlem i Vision. Inkomstförsäkringen ingår i din medlemsavgift. Den som har en OFLA-arbetsskadeförsäkring kan också teckna en OFLA- försäkring för olycksfall på fritiden.


Både genom Folksam och HELP Juristförsäkring. I takt med att livet förändras är det viktigt att du ser över familjens försäkringsskydd. I gruppen personförsäkringar kan du välja mellan ett flertal sjukförsäkringar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg