måndag 21 augusti 2017

Polisförbundet försäkring

Jag får frågor titt som tätt om sparande till barn , hur osv och häromdagen. En annan typ av konto är ISK där man endast betalar en årlig . Du behöver också ta ställning till om du vill spara direkt i fonder (dvs via en vanlig fonddepå), via investeringssparkonto eller kapitalförsäkring. ISK -konto och börja månadsspara på år i en fond. Dom hjälper dig med resten. Vill du läsa mer om tips kring sparande till barn så gillar . Det här med att spara till barnen är numera en ständig fråga i mitt liv.


Varje månad så stoppar jag undan ett par hundralappar till en ISK i mitt . Börja spara till barn med ett sparkonto från Danske Bank. Ge ditt barn eller barnbarn en bra start i livet med ett regelbundet sparande. Se hur pengarna kan växa med ditt barn. Logga in på internetbanken och börja spara.


Ett investeringssparkonto ( ISK ) passar bra när du sparar till barn. Att spara i sitt eget namn i en isk blir ju så grymt meckigt om man inte gillar att föra bok förstås. Det går ju inte att dela upp sparandet och har . Vi rekomenderar ett ISK konto för barnspar.


Fondspara till din pension, barn eller ditt egna sparmål. Det är förmånligt att långsiktigt spara i ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg