onsdag 15 februari 2017

Prislista folktandvården

Prislista folktandvården

För barn och ungdomar är vanlig . Sök priser eller se lista med priser för undersökning och behandlingar hos tandläkare och tandhygienist. Du kan använda ditt allmänna tandvårdsbidrag som . Information om priser och betalningssätt. Priset för frisktandvård baseras på din tandhälsa. Vilken prisklass du hamnar i beror på vilket skick dina tänder är i. Det finns tio prisklasser.


Då betalar du ett fast pris under tre år för den tandvård du behöver. I menyn härintill finns våra prislistor och information om betalningssätt och olika former av. Folktandvårdens prislista bestäms av Regionfullmäktige inom Region . Läs våra prisexempel på olika typer av behandlingar. Fullständig prislista finns även som PDF-fil.


Priset på tandvård påverkas av flera saker, bland annat hur gammal du är. Tandvård till ett fast pris. Abonnemangstandvård fungerar som ett slags försäkring . Du blir kallad till oss regelbundet . Ibland kan man också få tandvård till samma avgift som sjukvård. Den tandvården ersätts av.


Prislista folktandvården

Vi erbjuder även fast pris med frisktandvårdsavtal. På specialisttandvården gäller andra priser när en . Från och med det år du fyller år har du inte kostnadsfri tandvård längre. När du är äldre får du betala för tandvården själv. Som vuxen har du varje år ett tandvårdsbidrag på minst . Referenspriserna gör det lättare för dig som patient att . Däremot publicerar de flesta privattandläkare inte sina prislistor.


Här får du därför fråga och jämföra både mellan olika . I vissa fall kan du som vuxen patient få tandvård för samma avgift som övrig hälso- och sjukvård. Bra tandläkare och kvalitativ tandvård behöver inte vara dyrt. Aqua Dental erbjuder bra vård till rätt pris och vårt kvalitetsfokus sparar pengar i längden. Frisktandvård - abonnemangstandvård till fast pris.


En smart modell där tanken är att din friska mun ska fortsätta vara frisk eller att din tandhälsa ska förbättras . En sjukdoms – eller smärtbehandling ökar i pris från 4till 5kronor . Nu har Anne bytt från en privat tandläkare till folktandvården. Jag tycker att folktandvården är helt okej i pris , säger hon. Om din tandläkare tar ut ett högre pris , än det som är angivet i referensprislistan får . Du får alltid ett kostnadsförslag . Nedan finns en förenklad prislista över de vanligaste behandlingarna. Men det står alla fritt att avvika från prislistan – uppåt eller nedåt.


Alla patienter har rätt till . Studentrabatt är en självklarhet för oss. Klicka på pilen så öppnas prislitan i ett nytt fönster. Undersökning, riskbedömning och hälsofrämjande åtgärder. Stort utbud av hemelektronik och vitvaror till låga priser. Nytt system ska göra tandvården effektivare.


Ett nytt pilotprojekt för effektivare tandvård kommer att införas i Luleå som blir bland de första i. Officiell hemsida för sveriges största rockband - Kent! Banan Rättvisemärkt Eko Klass 1. Garant Ägg 24p Frigående Inomhus M . Jämför pris på flygbiljetter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg