torsdag 29 september 2016

Medicinsk invaliditet folksam

Medicinsk invaliditet folksam

En olycksfallsförsäkring hjälper dig att skapa trygghet vid olika händelser i livet. Med vår olycksfallsförsäkring får du hjälp om oturen är framme. Ersättning för ekonomisk invaliditet efter en trafikskada betalas inte under förutsättning att olycksfallsskadan omfattas av trafikskadelagen.


Medicinsk invaliditet folksam

Vem som helst kan bryta ett ben, eller cykla omkull och skada tänderna. Med vår sjuk- och olycksfallsförsäkring får du snabbt hjälp om oturen är framme. Att vara försäkrad mot plötsliga utgifter är minst lika viktigt efter pensionen som när du arbetar. Med ditt medlemskap ingår en olycksfallsförsäkring även efter att. Upp till 3procent av valt försäkringsbelopp.


Vid ekonomisk invaliditet får du er- sättning med upp till prisbasbe- lopp om skadan medför minst åtta procent medicinsk invaliditet och du får minst halv . Ekonomisk – till och med års ålder (hälsoförklaring krävs). Trots alla skaderisker på jobbet, är det när du är ledig som de flesta olyckor sker. Medicinsk – till och med års ålder. Som medlem i ditt förbund har du ett olycksfallsskydd även när du är ledig.


Medicinsk invaliditet folksam

Angelica Häll till Folksam november 20.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg