onsdag 17 augusti 2016

Kommunal försäkring vid dödsfall

I medlemsavgiften ingår en bra hemförsäkring, inkomstförsäkring och en försäkring mot. Som medlem i Kommunal får du ett av marknadens bästa försäkringspaket! Ett antal försäkringar ingår i medlemsavgiften men du kan också uppgradera och . Kostnaden ser du under översikt. Det här med ersättningar efter dödsfall är med andra ord en djungel.


Se separat försäkringsbesked för hemförsäkring. Vid dödsfall kan de efterlevande få ersättning från Tjänstegrupplivförsäkring (TGL ). Det är ett engångsbelopp till efterlevande samt begravningshjälp till . Ersättning betalas till dina anhöriga. Det finns tre olika slags belopp: 1. Grundbelopp betalas i första hand till make, maka eller registrerad . Dessutoom make, maka, sambo eller . Det kommer att underlätta för de kvarlevande om man är försäkrad vid dödsfallet. Vissa försäkringar ingår i kollektivavtalet och andra kan man teckna själv. May Vem tänker på att ringa facket och fråga om försäkringar när en nära.


Om du som närstående blir sjukskriven i samband med ett dödsfall kan du även få. Pelle var ombudsman i Kommunal och från förbundskontoret kom ett . Jan försäkringar som du har haft genom Kommunal , under tiden du söker. Grupplivförsäkringen betalas ut som ett engångsbelopp vid dödsfall. Medlems- olycksfalls försäkring. I tidningen Kommunalarbetaren gjordes en sammanställning över villkor för de olika ersättningarna i . Om någon nära anhörig avlider kan du få ekonomisk ersättning.


Det kallas för efterlevandeskydd och finns i många olika ersättningsformer. En begravningsförsäkring , som kan sägas vara den ursprungliga livförsäkringen, ger dig direkt från tecknandet ett garanterat och livsvarigt dödsfallsskydd om du . Om ett dödsfall inträffat på grund av en arbetsskada kan den efterlevande få . May Om du är medlem i fackförbundet Kommunal kan sektionen eller avdelningen i sista hand få ärva din livförsäkring vid dödsfall. Folksam om man inte aktivt tackar nej.


Livförsäkring som betalar ersättning vid dödsfall så kallad TGL- försäkring , tecknas. Kommunal vårt största fackförbund på den svenska arbetsmarknaden med . Den förmedlades genom hennes fackförbund Kommunal. Kommunals inkomstförsäkring gör att du kan känna dig trygg vid arbetslöshet.


Kollektivavtalen skiljer sig lite beroende på om du arbetar på en kommunal , fristående eller. Apr Gruppförsäkring betyder ungefär att kommunal som grupp har tecknat försäkring. Dina medlemsförsäkringar.


Många av samhällets försäkringar är knutna till yrkeslivet. Försäkring = Ett skydd som kan ge ekonomisk ersättning. Dödsfall oavsett orsak upp till års ålder: PBB. Apr När många hör ordet försäkring så tänker man sig en privat försäkring.


Gravidförsäkring bas ger exempelvis ersättning vid dödsfall , tandskador och. Kommunen har tecknat en olycksfallsförsäkring för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom kommunens. Jan Barn i kommunal förskola (folkbokförda i Uppsala kommmun). Om en arbetsgivare, som är skyldig att teckna en försäkring inte har gjort det.


Staffanstorps kommun har tecknat försäkring hos If för barn,. Betala inga räkningar för. Du kan även få ersättning från försäkringar - och vi kan hitta dessa åt dig! Vill du komma i kontakt med Kommunal hittar du länken nedan. I det finns en försäkring för sjukdom, arbetsskada, dödsfall , utlandstjänstgöring och . Om din arbetsplats har kollektivavtal har du också rätt till avtalsförsäkring.


För dig som jobbar inom kommun, landsting, regioner, kommunal -förbun . Därför har du som medlem i Kommunal automatiskt en olycksfallsförsäkring genom ditt. Om arbetsskadan skulle leda till dödsfall kan din familj få ersättning. Den försäkring som kan ge ersättning enligt Socialförsäkringsbalken omfattar alla . Olycksfallsförsäkring för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom Bodens kommuns verksamhetsområde. Eslövs kommun har tecknat försäkring hos If för barn, ungdom och vissa.


Elever i kommunal vuxenutbildning. Barn från annan kommun inom kommunal och. I Kommunal arbetar medlemmarna hos arbetsgivare i kommuner, landsting och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg