onsdag 3 augusti 2016

Dik försäkring

Genom Akademikerförsäkring får du som är medlem i DIK schysta försäkringar som ger trygghet både på jobbet och på fritiden. Som medlem i DIK är du värd ett tryggt arbetsliv och ett tryggt privatliv. Därför erbjuder vi förmånliga försäkringar som ett mervärde i medlemskapet. Försäkringen kan köpas utan hälsokrav och gäller dygnet runt. Antalet förmåner som du får tillgång till som medlem i DIK är stort.


Förutom inkomstförsäkring kan du teckna försäkringar till ett förmånligt medlemspris hos det . För att göra det enkelt för dig har vi plockat ihop två försäkringspaket som är anpassade efter din verksamhet. Sveriges enklaste försäkring. Välj själv vilket paket . Många har dessutom fler förmånliga försäkringar genom tjänstepensionen.


Familjeskydd är en försäkring som betalas ut månadsvis i det antal år du väljer. Jämför sveriges fackförbund mot Facket DIK. Skulle du bli arbetslös innan du varit med i DIK i månader krävs det ett intyg från det tidigare. Förbundens försäkringar spelar ofta en avgörande roll för medlemmarnas möjlighet att bibehålla sin ekonomiska. Inkomstförsäkringen är en försäkring som garanterar att medlemmen får ut av sin senaste inkomst vid ofrivillig arbetslöshet.


Med DIK :s inkomstförsäkring . Obligatorisk inkomst- försäkring från och med. Alla nya yrkesverksamma medlemmar får fyra försäkringar kostnadsfritt i tre. Ja, man kan teckna privata försäkringar till ett bra pris via Akademikerförsäkring. När du blivit medlem i DIK får du tre månaders kostnadsfritt . DIK är akademikerfacket för kultur och kommunikation. Genom Studentkortet betalar du bara 1kronor för medlemskap under hela din studietid.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används . DIK är facket för dig som arbetar eller studerar inom kultur och kommunikation. Att vara med i DIK har många förmåner som till exempel: olika försäkringar och . Komplettera din befintliga inkomstförsäkring och få fler ersättningsdagar om du skulle bli arbetslös.


Solids Inkomstförsäkring Komplement tar vid där din . DIK :s medlemmar finns på många olika arbetsplatser, de arbetar bland annat på. Det beror på att inkomstförsäkringen är en försäkring som ersätter mellanskillnaden mellan den summa du får ut från. Hos Accept kan du välja att försäkra upp till 3ersättningsdagar, medan de försäkringar som ingår i ett fackligt medlemskap är mellan och 2dagar. Vi erbjuder dig som är medlem i DIK extra förmånliga lånevillkor.


Du som är medlem i ett fackförbund som Nordea har avtal med kan ansöka om ett medlemslån med en förmånlig ränta där två försäkringar alltid ingår. PTKs Handbok om försäkringar tar upp de försäkringar som. Se till att du som yrkesarbetare, student eller företagare utnyttjar ditt medlemskap hos DIK maximalt.


Ta del av DIKs förmånliga akassa, försäkring , lån och . De försäkringar som DIK erbjuder förmedlas av Akademikerförsäkring som i sin tur är tätt knutna till SACO. Om du inte önskar prenumerera på . Hemförsäkring har det mest omfattande skyddet av alla försäkringar , och hör ofta. Som Saco-medlem får du ett förmånligt erbjudande hos Danske Bank, bland annat extra låg bolåneränta. Spara pengar på att se över din ekonomi.


Hur är försäkringen uppbyggd? DIK -förbundet 262:- per månad. Utöver detta kan även andra kompletterande försäkringar ingå i avgiften. Olika försäkringar har olika procentsatser, som varierar från år till år. Det kan även tillkomma kostnader för kompletterande pensionspremier och avgifter som . Du omfattas automatiskt av försäkringen om du är i ett.


Lagstadgade och kollektivavtalade KTP- försäkringar. För att få del av försäkringen krävs medlemskap i Akademikernas. Hos Folksam kan i dagsläget endast egenföretagare teckna försäkringen som garanterar en ersättning på upp till av din ordinarie inkomst. Denna försäkring har alla som är med i a-kassan.


Geschenke mit Designs von den Schlümpfen und deinem Namen oder Foto. Schlumpfine oder Babyschlumpf. Vi träffar förbundets ordförande Anna Troberg och snackar om läget i deras hörn av mediedjungeln, om hennes syn på . Annika Creutzer, känd från Plånboken i P1. Ersättning från den allmänna arbetslöshets- försäkringen.


Det är mer än dubbelt så vanligt här att personer jobbar inom finans och försäkring än i övriga landet. De flesta () jobbar inom företagstjänster . DIKS FÖRSÄKRING FÖRMEDLARE .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg