torsdag 28 juli 2016

Flygförsening ersättning

Flygförsening ersättning

Räkna ut din rätt till ersättning ! Vad du har rätt till när du drabbas av försenat flyg beror bland annat på vad som orsakat förseningen, hur försenad du blir till din . Tidigare kunde man kräva ersättning i tio år efter att förseningen inträffat. Nu blir det svårare att få ersättning vid försenat flyg. Flygpassagerare att kräva Ersättning för Försenade eller Inställda Flygningar som är upp till år.


Flygförsening ersättning

Anmäl din försening på ett enkelt sätt. En försening från första flygningen kan ofta leda till att man missar sitt. Du kan ha rätt till ersättning om du anländer till slutdestinationen med en försening på 3 . Om du drabbas av försenat flyg och din flygning omfattas av EU:s regler har du alltid. TUIfly Nordic erbjuder med sitt . Läs mer om det i artikeln ” Ersättning vid försenat flyg via länken nedan. Flygbolaget ska ge ekonomisk ersättning till passagerare som drabbas av en försening på mer än tre timmar.


Jag blir inte riktigt klok på hur det fungerar med ersättning vid flygförsening , verkar stå olika överallt. Kanske någon som har varit med om samma sak och som . Rekordår för flygförseningar - ”Anmärkningsvärt”. För att ha rätt till ersättning måste flyget vara över tre timmar försenat, och det utgår alltid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg