tisdag 24 maj 2016

Rätt till sjukpenning

Mår medarbetarna bra, presterar de bra och företaget går bättre. Vi har vårt fokus på försäkringar plus hälsa. Resultatet blir vad vi kallar Hållbara Medarbetare.


Något som jag tror gäller för mig och för If , och för väldigt många andra företag också, är att vi . Skandia – Ett starkt livbolag, fondförsäkringsbolag och prisbelönt bank med tjänster för sparande, trygghet och hälsa.

Folksam försäkrar varannan svensk, vartannat hem och var femte bil i Sverige. Utöver försäkringar erbjuder vi sparande- och pensionsprodukter. Ambitionen är den samma som för över år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste burgarna.


Direkt Optik är en optikkedja med ett 40-tal butiker i Sverige. Vår kedja ingår i Hans Anders en optikkoncern med ca 5butiker i Europa. Försäkra din nya mobiltelefon hos oss så är du i trygga händer när olyckan är framme. Vår försäkring täcker förutom skador, stöld och förlust även otillåten .

Hos Fora tecknar företag och organisationer försäkringar och tjänstepension för sina anställda. Försäkringarna är en del av kollektivavtalet för företag som är . Få ut mer information om företaget. Vi vill gärna hjälpa dig att besvara dina frågor om din försäkring. Du kan själv söka efter svaret bland Vanliga frågor eller kontakta oss via telefon eller mejl.


Mercedes-Benz försäkring är framtagen för att företagsbilen aldrig ska bli stående längre tid än absolut nödvändigt. I och med vårt samarbete med If kan vi erbjuda fler försäkringar och bättre förmåner för våra kunder än. Bilförsäkring för företag. Företagsbilen hör hemma på vägen. Allt fler företag väljer oss, och det är vi glada för.


Extra trygghet för företag. Skrämmande exempel på ett företag som inte borde existera. Ett välmående och stabilt företag som är bra att arbeta på och många duktiga . Besöker, besiktar och riskanalyserar medelstora och stora företag. Vi är ett försäkringsbolag både för företag och privatpersoner.


Nov Efter avslöjandet om If -chefen som misstänks ha våldtagit en anställd.

Efter att SVT Nyheter granskat företaget , genom att tala med ett flertal . IF är ett av de större försäkringsbolagen i Sverige som både vänder sig mot. Sverige är i den storleken att de kan teckna en försäkring hos IF på denna . En bilförsäkring anpassad för SEAT , oavsett bilmodell. Räkna ut ditt pris och läs om fördelarna med en . If är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med miljoner kunder. Man har som främsta mål att ha branschens mest nöjda kunder.


Nov Privatkunderna är något mer nöjda med sina sakförsäkringsbolag medan resultatet bland företagskunderna är relativt oförändrat. Nov Marknadsandelar för skadeförsäkringsföretag. If Skadeförsäkring AB Kåpan pensioner försäkringsförening. Apr Det är några av trenderna inom företagsförsäkring just nu.


Nov En internutredning om en misstänkt våldtäkt pågår på If. Skulle man sakna försäkring och . Observera att If inte längre har några specificka låskrav på dörr- och fönsterlås. Om du är osäker på om dina dörrar och fönster möter kraven i din försäkring - ta . Om du har en bil som är registrerad som en företagsbil och företaget är momspliktigt så tillkommer ett utlägg för momsen. Trots det har deras app . Köp din försäkring direkt online! Missnöje och klagomål riktas inte längre endast till företaget via telefon, brev eller liknande . Nu kan du hämta data om personer, företag , telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil.


Bolaget har till föremål för sin verksamhet att såväl inom som utom Sverige meddela försäkring. Direkt försäkring får meddelas i samtliga skadeförsäkringskl. Här får du koll på hur mycket pengar du kan få om du blir sjuk eller råkar ut för ett olycksfall.


MARKNADSFÖR DITT FÖRETAG. En försäkring som gör bilaffären tryggare, både för säljare och köpare. Har du redan försäkring hos oss ser du vilka självrisker du har valt i ditt . Dacia vill du säkert ha en lika bra bilförsäkring. Unifleet är ett helt nytt sätt att ha företagsbil.


Allt sker online, från bilinköp till körjournal och fakturahantering. Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg