onsdag 13 april 2016

Pris chipmärkning katt

Distriktsveterinärerna jobbar för att du enkelt ska veta vad vanliga ingrepp kostar. Vi jobbar alltid från en fast prislista och priser för några av de vanligaste behandlingarna. När du märker din katt hos oss skickar vi in ID-uppgifter och ägaruppgifter till SKKs kattregister.


Det ena är tångmärkning och det andra är chipmärkning. Priser kan variera mellan våra kliniker, hitta din kliniks generella prislista här:. Hos oss kan du betala både kontant och med kort. En ID-märkning är en billig åtgärd som hjälper dig att hitta din katt om den skulle komma bort.


En tatuering kostar 4kronor och en chipmärkning 400. Kastration katt (kirurgisk). Alla chip har ett unikt id-nummer som registreras i . Vi bor nu i stor lägenhet på 4:e våningen. När du id-märker din katt får du en blankett för ägarregistrering av veterinären eller id-märkaren.


För katter som märkts med en tatuering i örat är blankett. Här hittar du priser för några vanliga behandlingar på hun katt och gnagare. Paketpris för katter inkluderar vaccination och chipmärkning.


Vaccination mot kattpest och kattsnuva, 4kr. Tatuering katt i samband m. Chipmärkning hund eller katt. Nedan följer en lista på några av våra priser , du är välkommen att kontakta oss. Katt Purevax eller Nobivac (kattsnuva, kattpest), 3kr.


En fördel med chipmärkning är att ID-numret går att läsa med en speciell avläsare medan en nackdel är att en lekman inte kan se att katten är ID-märkt bara . Vi hjälper dig med Id-märkning av hund och katt. Förebyggande röntgen och ultralju Pris. Hälsokontroll katt äldre än år med blodprov och blodtryck (i Åmål) och . Fråga oss gärna om du har några ytterligare funderingar om våra priser. Det gäller även innekatten.


I alla priser ingår en avgift för hembesök. Prislista behandlingar på hund och katt , priser inklusive moms. Vi gör hembesök hos er för besiktning och chipmärkning av valp eller kattungar. När ditt djur blir äldre kan vi hjälpa dig att låta din hund eller katt somna in i lugn och ro i hemmet.


Alla priser inklusive moms, intyg, chip, vacciner. Djurpass och chipmärkning krävs för katt. Läs alla regler på mattilsynet.


Vi kan utfärda djurpass, chipmärka och avmaska, ring för tidsbeställning. Vanliga behandlingar på katt , priser inklusive moms. För vaccinationer gäller rabatterat pris för mer än två djur (med samma ägare) eller i samband med annat. Pris : led 2kr , led 4kr, led 5kr. Valp (Besiktning, vaccination, chipmärkning ), 675:- Kattunge.


Detta gäller ej rabies vaccination eller grundvaccination katt. Alla våra priser är inkluderade med momsen på. För de katter som inte redan är chipmärkta erbjuder vi gratis chipmärkning i samband.


Vänligen kontakta kliniken för övriga priser. Vaccin mot kattpest, rhinotrakeitvirus och. Välkommen till vår klinik i Bosvedjan. Om du har hittat en bortsprungen hund eller katt kan du med hjälp av vår onlinetjänst. Europetnet vilket gör att alla chipmärkta djur som är registrerade i DjurID.


ID - chipmärkning i samband med annan åtgärd. Vi bjuder på chipmärkning eller öronmärkning! Här kan du boka tid för vaccination av din hund eller katt (förutom rabies- eller herpesvaccination).


Pris för vaccination av djur nr som kommer in samtidigt: 395:- Här kan . Ett mikrochip förs in under huden i kattens nacke. Katten behöver inte sövas och det känns inte mer än en vanlig vaccination.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg