tisdag 12 april 2016

Gårdsförsäkring

Här kan du läsa mer om vår gårdsförsäkring som ger ett grundskydd för dig som äger en gård där ingen eller en mycket liten lantbruksverksamhet bedrivs. Vår gårdsförsäkring är till för dig som äger eller brukar en jord- eller skogsfastighet med ingen eller liten verksamhet. Försäkra din går dina djur och annat värde med en gårdsförsäkring hos Gjensidige. Den skyddar vid bland annat bran inbrott och vid ett avbrott. Gårdsförsäkringen ger ett bra skydd för verksamheten och egendomen.


Gård-försäkring är ett försäkringsskydd för dig som arrangerar och bjuder in till LRF-aktiviteter på eller utanför din gård. Vi började med ca 45kr/år för några år sedan och . Vi har försäkringar för dig som driver lantbruk, föder upp nötkreatur och äger skog. Vi anpassar försäkringen så att den passar din verksamhet. Ni som har gård vart har ni denna försäkrad?


Detta gäller enbart hus å små hus på tomt samt betes/åkermark. Vem och vad försäkringen gäller för. Vilken typ av försäkring handlar det om? 20Alla Försäkringar.


Vart har ni era gårdar försäkrade? Tänker om man har en mindre gård (under hektar eller så) och ej bedriver verksamhet på gården. Vår biodlingsförsäkring är till för dig som bedriver biodlingsverksamhet. Här får du en översiktlig . Genom den nya gårdsförsäkringen kan vi ge våra kunder heltäckande lösningar när det gäller bank och försäkring, säger Olof Helmersson, . Innehåll Information om din försäkring Vad ska du göra vid skada . Efternamn, Förnamn/Företag. Sveningsson, Helen Ann-Charlott.


Louise EnströManngårdsbyggnad är en privatbostad och kostnaderna för denna fastighet är inte . If i samarbete med LRF förmånlig skogsförsäkring direkt på webben! Den finns i form av villaförsäkring, bostadsrättsförsäkring, hyresrättsförsäkring, fritidshusförsäkring och gårdsförsäkring. Hemförsäkringen skyddar ditt hem om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg