tisdag 15 mars 2016

Insiderlistan finansinspektionen

Sök i insiderlistan (Sortera genom att klicka på rubrikerna). Hexpol - Bylander, Lars-Åke, Annan . Investeraren, Bra sida om fördelarna . Finansinspektionen tar till den högsta avgiften eftersom man ser mycket allvarligt. Jag bryr mig egentligen inte om när insiderlistan publiceras, bara ALLA . Det gick då inte att komma åt till exempel insiderlistan eller annan . Men det är ju ett fall för finansinspektionen.


Senaste handeln dagar dagar Sena. Kolla gärna insiderlistan på finansinspektionen och vilka datum. Andra bullets under väsentliga . Vilka bolag är det extra intressanta att hålla koll på på insiderlistan ? Insiderlistan – uppdateras varje dag. Fiskars Corporation: FISKARS OYJ ABP:S ÅTERKÖPAV EGNA AKTIER 04.


Ak- tiemarknaden har fått. Den som köper aktierna bör definitivt ha koll på insiderlistan hos ww. Och för finansinspektionen borde årets två biotek-krascher som föranletts av . Nyligen publicerade den brittiska finansinspektionen en uppsats som. Problemet med insiderlistan är att den inte berättar varför någon säljer . Du hittar dessa affärer på insiderlistan som många tidningar publicerar, du kan också hitta denna lista hos finansinspektionen.


Men Mikael Malmqvist varnar för att följa insiderlistan slaviskt. Se hur börsens insiders handlar med hjälp av insiderlistan med aktuell . Med tanke på situationen så skulle jag inte bli förvånad om vi får se Mika dyka upp som säljare i insiderlistan framöver. Fredag er Choi Eun-young således blevet sigtet for insiderhandel i. Derank är en av dom ledande tjänsterna för information kring investeringar i småbolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg