tisdag 22 december 2015

Folksam djur

Oavsett om din bästa vän har hovar eller tassar, så behövs en bra försäkring om något skulle hända. Försäkrar du ditt djur hos oss får du tillgång till följande tjänster, tips och rabatter. Med vår kattförsäkring kan du och din vän känna er trygga. Både när det gäller ersättning, pris och självrisk. Förlust, stöld eller skada - vad gäller din anmälan?


Folksam djur

Anmäl direkt på webben eller kontakta oss så hjälper vi till. Folksam hör till de bästa på marknaden. Det har blivit dyrare att gå till veterinären. Som kundägt bolag försöker vi att motverka den utvecklingen.


För att ditt djur ska få bra veterinärvård till ett rimligt pris . Omfattningen av din försäkring framgår av. Vi bryr oss om djur och hjälper dig om något skulle hända din älskade hun katt eller häst. Har du din djurförsäkring hos oss kan du snabbt få ett första . För att ärendet ska kunna handläggas erfordras försäkringstagarens underskrift.


Tack vare vår långa erfarenhet och intresse för våra fyrbenta vänner vet vi vad som är viktigt för ditt djur. Vi hjälper dig gärna och guidar dig när du ska välja . Kontakta oss så hjälper vi dig med rätt försäkring, ett långsiktigt sparande eller om du vill anmäla en skada. Du kan ringa, mejla och anmäla din skada direkt här.


Råd när du ska köpa katt. Förebygg vanliga kattsjukdomar. Skydda din katt mot säsongens faror. Säkerhetsprodukter för ditt djur.


För sålt eller på annat sätt avyttrat djur upphör försäkringen att gälla i och med att djuret övergår i annans ägo. Här kan du kontakta oss genom e-post. Vi rekommenderar dock att du i första hand ringer till vår kundservice där du får snabbare och bättre svar.


Jämför och hitta bästa djurförsäkringen till ditt husdjur. Det är Bas, Mellan och Stor. Det som skiljer försäkringarna åt är . Råkade ditt husdjur ut för en sjukdom eller ett olycksfall? Lättast anmäler du skadan elektroniskt på vår webbsida. Börja med att lägga in uppgifter om ditt djur.


Välj ditt försäkringsbolag och fyll i försäkringsnummer. Vi informerar om försäkringar och säljer ej eller ger . Snart är det dags att ringa in det nya året. Påminn gärna dina vänner om att ta det lugnt med smällare och raketer.


För djurens skull, men också för. Du kan teckna försäkringen för ett djur som du är ägare, delägare eller. Dela med dig av din åsikt idag och hjälp till att skapa förtroende på nätet. DIREKTREGLERING AV SKADA Lämna ditt försäkringsnummer på kliniken och be om direktreglering av . Kvinnor tjänar i genomsnitt mindre än män och lägre lön leder till lägre pension.


Vill du veta mer om dem innan du bestämmer dig? Vi har samlat all viktig information här. Kostnaderna för vård av djur har ökat kraftigt de senaste åren. Taggar: Finansiering, Lantbrukets djur.


Av någon obegriplig anledning har det blivit en nästan etablerad sanning i Sverige att männen . Anpassa försäkringspaket efter behov, välj mellan Bas, Mellan . Medlem med familj omfattas av en olycksfallsförsäkring som omfattar kostnader . Jag har haft Agria till mina andra djur och de har alltid gått in och betalat utan . I dag behandlas djuren alltmer och förlänger deras liv allt högre upp i åldrarna. Bolagets vision är att vara ett djurförsäkringsbolag som skapar trygghet för djur och ett friskare samhälle med djur. Ingen självrisk om du krockar med djur.


Hingstbloggen: Le Formidable – vilket otroligt djur ! Här finns något som passar alla prisklasser och behov. SLA-Svensk Djursjukvård arbetar för att medlems- företagen ska få bästa möjliga förutsättningar att driva sina företag och för att djur och . Affär Djur söker skadereglerare. Tjänsten är för försäkrade djur helt kostnadsfritt - du kan läsa mer om varje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg