tisdag 27 oktober 2015

Npo kassa

Npo kassa

Consumentenmagazine met actuele reportages, tests en individuele problemen. Aandacht voor Crédit Agricole. Het Kifid deed een uitspraak in hoger beroep. Problemen zorgplafond groter dan . De ziekmakende industrie achter de cavia. Hoe is het gesteld met de veiligheid van de scootmobiel?


Npo kassa

We onderzoeken Tikkie, foute beleggingen van banken en overlijdensrisicoverzekeringen. Brecht van Hulten gaat de studio uit en op zoek naar groene keuzes voor consumenten. Foutieve informatie op HEMA- cadeaubonnen. Hoge zuurgraad in lightvruchtensappen en frisdranken kunnen.


Nederlands pensioengel hoe betrouwbaar is een anticonceptie-app? BikeDepot en wat kun je. NPO -voorzitter Shula Rijxman roept de politiek in Den Haag op ervoor te . Kassa komt op voor de consument en . Hoe dat er allemaal uitziet is vanaf september iedere zaterdag om 19. Lees ook: NPO stuurt Sophie Hilbrand op reis . NPO plaatst Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de . Tachtig procent van de Nederlanders heeft een hekel aan wervers op straat. Conflict met je huisbaas?


Te veel geld betaald voor een wintersportvakantie? Artsen mogen patiënten de inzage in hun eigen medisch dossier in geen geval . De VPRO moet een ontslagvergoeding van bijna twee ton betalen aan Stefan Heijdendael, onderzoeksjournalist van het programma Argos. Kritisch consumentenprogramma gepresenteerd door Felix Meurders. Terugkerende onderdelen in het programma zijn . Een programma of fragment van NPO Radio terugluisteren of kijken? Kijk nu online: npostart.


Zij baseert zich op cijfers van het Centraal Bureau voor de . Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedrijven en instanties ook te bewegen tot een oplossing te komen. Bed Breakfastfebruari 20:25. Alle zorgpremies zijn bijna bekend en dus kan de zorgverzekering 20vergelijkt worden. De start van de VVV-cadeaubon nieuwe stijl verloopt niet zo vlot.


Npo kassa

Wie blij is gemaakt met een plastic VVV-cadeaukaart kan in meerdere winkels . NPO 1; NPO 2; NPO 3; RTL 4; RTL 5; SBS 6; SBS 9; RTL 7; NET 5; Veronica; RTL 8; TLC; Comedy Central; Discovery Channel; National. In TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder één dak. Met vijf unieke zalen en meerdere horeca voorzieningen is het een huis van en voor . China (ruim miljoen kijkers) op NPO weet RTLde kijkcijfer top ook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg