fredag 28 augusti 2015

Personförsäkring företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Hos oss får du på ett smidigt sätt hjälp med ekonomi och försäkring så att du får mer tid över till annat. Med våra personförsäkringar är företaget , du som ägare och dina anställda försäkrade vid sjukdom och olycksfall.


Ett viktigt skydd i företagsförsäkringen. Folksams företagsförsäkring är en flexibel försäkring , som kan anpassas till ditt företag allt eftersom. Mer om vad som ingår i försäkringen på Folksam. I takt med att livet förändras är det viktigt att du ser över familjens försäkringsskydd. I gruppen personförsäkringar kan du välja mellan ett flertal sjukförsäkringar . Grupp- och personförsäkring.


AIG kan erbjuda både enmansföretag och större multinationella företag en rad av företagsförsäkringar. Läs om våra försäkringar på vår hemsida! En egen försäkring är ett förnuftigt sätt att ta vara på dig själv och din familj. Till If Personförsäkring kan du välja bland flera olika skyddsalternativ utgående från . En ny försäkring från vaggan till graven för sjukdomar och olycksfall, både hemma och borta.


LokalTapiola som företag. Vår företagsförsäkring ger ett bra skydd för dig och ditt företag. Den kan anpassas efter just din bransch och verksamhet. Teckna din försäkring redan idag! Välj lämpliga försäkringar för ditt företag för att trygga kontinuiteten för de anställda samt för egendom och verksamhet.


Lagstadgade personförsäkringar. Vi erbjuder försäkringar för små och stora företag , för lantbruk och gård. Men du är självklart välkommen att höra av dig angående din befintliga försäkring. I vissa fall kan ett företag välja att erbjuda en försäkringslösning till sina . Ta hand om dig och dina anställda.


Boka tid för hjälp och rådgivning. Det är mycket du ska ha koll på och när olyckan väl är framme är det inte ovanligt att just den . Familjen är något av det viktigaste som finns. Försäkringar kan lätt kännas som en djungel. Det håller säkert de flesta med om. Våra olika personförsäkringar vänder sig till alla i familjen, unga som gamla.


Privat Företag Privat Privat sv. Vad sägs om en ovanligt förmånlig försäkring för till exempel barnen, husbilen, båten eller fritidshuset?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg